Autoverhuur
Puerto Rico
Inklappen
Puerto Rico
Gegevens wijzigen

Auto huren in Puerto Rico - huurauto online boeken

Direct een betrouwbare fraaie auto huren in Puerto Rico

Ook in Puerto Rico huurt u gewoon een auto bij Sixt. U kunt ons in dit land vinden bij de luchthaven(SJU) op de locatie San Juan Airport,154 Benitez Castano, 00911 San Juan. Hier kunt u terecht voor een goede huurauto op maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag, zondag en tijdens feestdagen van 08:00 tot 17:00 uur. De ervaren en servicegerichte medewerkers helpen u bij onze autoverhuur in Puerto Rico graag aan goed vervoer dat helemaal past bij uw situatie en uw persoonlijke wensen en eisen. Onze tarieven zijn zeer scherp en de voorwaarden voor het huren van een auto in Puerto Rico zijn helder en laten niets te raden over.

Puerto Rico Country

Een auto huren in Puerto Rico is zo geregeld!

Zoals u dat van Sixt gewend bent doen wij ook in Puerto Rico niet moeilijk bij het huren van een auto. Wij zorgen er snel voor dat u in Puerto Rico kunt beschikken over een prima auto van recente datum die technisch perfect en optisch om door een ringetje te halen is. Iedere huurauto wordt bij ons zeer regelmatig onderhouden en verkeert absoluut in nieuwstaat! Wij laten u pas bij de autoverhuur vertrekken als wij zeker weten dat wij u in Puerto Rico de weg op sturen met goed functionerend comfortabel en veilig vervoer.

Puerto Rico Country

U bent goed op weg door een auto te huren in Puerto Rico!

U bent op de goede weg wanneer u uw verblijf in Puerto Rico begint met het huren van een auto bij Sixt. Door onze uitgekiende marketingstrategie kunnen wij u tegen zeer scherpe prijzen verschillende auto's aanbieden met uitstekende voorwaarden. Wanneer u belangstelling heeft voor een wat kleinere praktische stadsauto, kunt u bij ons net zo goed terecht als wanneer u in uw situatie behoefte heeft aan een ruime gezinsauto of een zeer representatieve directiewagen waarmee u geriefelijk naar al uw zakelijke afspraken kunt reizen. Wij verwelkomen u graag op onze locatie in Puerto Rico!

Puerto Rico Country

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice