San Juan Luchthaven (Puerto Rico)

San Juan Luchthaven (Puerto Rico) AUTOVERHUUR

adres

Calle Dalia, C. Begonia, 00979 Carolina

GDS-Code: SJU

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van San Juan Luchthaven (Puerto Rico)

Een auto huren op San Juan Luchthaven

Wilt u voor uw reis naar Puerto Rico goedkoop een auto huren op San Juan Luchthaven (SJU)? Bij Sixt autoverhuur kunt u dan beslist profiteren van een uitgebreid aanbod aan moderne auto's met veel extra's. U kiest een populair model uit voertuigcategorieën zoals SUV's, moderne personenauto's of stationwagens. Als u een extra optie zoals een kinderzitje, radio of navigatie wilt, geeft u dat aan op onze vestiging of tijdens uw online reservering.

Bekijk meer Bekijk minder
De luchthaven en onze vestiging

De luchthaven en onze vestiging

Sixt autoverhuur garandeert u een huurauto van slechts enkele maanden oud. Dit geeft u de zekerheid en veiligheid van een goed onderhouden en comfortabele auto waarmee u San Juan en Puerto Rico in alle rust kunt verkennen, wanneer het u uitkomt. De luchthaven ligt aan de kust, tegen de stadsgrenzen aan. Om het centrum te bereiken volgt u snelweg 26 die vlak langs het vliegveld loopt. Ter hoogte van de grote lagune kiest u voor snelweg 26 als uw eindbestemming aan de kust ligt, of voor snelweg 17 als u verder de binnenstad in wilt.

Bezienswaardigheden in de stad en omgeving

Bezienswaardigheden in de stad en omgeving

San Juan is een van de eerste steden die na de ontdekking van Amerika door Columbus werden gebouwd. In de oude stadswijk El Morro zijn de Spaanse koloniale invloeden nog goed te zien, zowel in de kleine steegjes als in het imposante fort San Felipe uit de zestiende eeuw. Het Museo de Arte de Puerto Rico geldt als het mooiste museum voor moderne kunst van het hele eiland. Een auto huren maakt het mogelijk om ook de rest van Puerto Rico in u op te nemen. Ooit was suikerriet een van de belangrijkste bronnen van inkomsten. Gaat u zeker naar de plaats Aguedo voor een rondleiding in de Coloso Sugar Cane Refinery. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit in El Yunque National Forest, met zijn unieke loopbrug en vele watervallen.