Auto huren in San Juan

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Onze diensten vanaf San Juan

Auto huren San Juan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren San Juan – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Puerto Rico is een heerlijke tropische vakantiebestemming met veel mooie bezienswaardigheden. Het eiland heeft een oppervlakte van ruim 10.000 vierkante kilometer en kent een uitstekend wegennet, zodat u Puerto Rico gemakkelijk en comfortabel in uw eigen tempo kunt verkennen met een huurauto van SIXT autoverhuur. Bij onze verhuurlocatie op de luchthaven van de hoofstad San-Juan huurt u eenvoudig en goedkoop een betrouwbare auto, die u al in Nederland kunt vastleggen.
Goedkoop auto huren in San-Juan

Goedkoop auto huren in San-Juan

Bij onze autoverhuur in San-Juan kunt u kiezen uit een breed aanbod van betrouwbare en goedkope huurvoertuigen. Zo is iedere huurauto in San-Juan voorzien van airconditioning voor comfortabel rijden in het tropische klimaat. Het is mogelijk om uw huurauto in San-Juan al voor aankomst te reserveren. Op de website en app van Sixt vindt u alle verschillende uitvoeringen die u kunt huren in San-Juan, en onze Nederlandstalige hotline helpt graag om de auto van uw voorkeur te voor u vast te legen. Zo kunt u eenvoudig een auto huren in San-Juan en bent u er bovendien van verzekerd dat u tijdens uw vakantie de beschikking heeft over het autotype van uw voorkeur.
Sixt autoverhuur op de luchthaven van San-Juan

Sixt autoverhuur op de luchthaven van San-Juan

De hoofdstad San-Juan ligt aan de noordoostelijke kant van het eiland Puerto Rico. De autoverhuur van Sixt in San-Juan vindt u op de lokale luchthaven San-Juan Aiport (SJU), die officieel Luis Muñoz Marín International Airport heet. Deze luchthaven ligt net buiten het stadscentrum. Het vliegveld wordt vooral gebruikt voor vluchten door regionale Caraïbische luchtvaartmaatschappijen en voor vluchten vanuit de Verenigde Staten met onder meer JetBlue Airways. U vindt onze verhuurlocatie op de eerste verdieping van de parkeergarage van de luchthaven. Hier kunt u een betrouwbare auto huren of uw reeds gereserveerde auto eenvoudig ophalen en daarna snel naar uw vakantieaccommodatie doorrijden.
Ontdek tropisch Puerto Rico

Ontdek tropisch Puerto Rico

Puerto Rico is een uitgestrekt eiland waar u veel kunt zien. De geschiedenis van de kleurrijke en gezellige hoofdstad San-Juan gaat terug tot de zestiende eeuw. Zoals u van een onofficiële staat van de Verenigde Staten mag verwachten, is vervoer per auto hier erg belangrijk. De hoofdwegen van Puerto Rico verkeren dan ook in uitstekende staat, zodat u het eiland met een auto gemakkelijk kunt verkennen. U vindt veel natuurschoon op Puerto Rico, zoals het uitgestrekte nationale park El Yunque waar u vanuit San-Juan in drie kwartier heen rijdt. Ook zijn bijvoorbeeld de aan de zuidwestelijke kant van het eiland gelegen ravijn Cañón de San Cristóbal en de vele verlaten zandstranden op het eiland de moeite van het bezoeken waard.
Show more

Handige weetjes voor huren in San Juan

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in San Juan?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf San Juan dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in San Juan.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in San Juan?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in San Juan. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 855 reviews
Inlevering voertuig
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)
De route naar SIXT
(4,3)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in San Juan

Wat heb ik nodig om een auto te huren in San Juan?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in San Juan?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in San Juan?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in San Juan

Meer weergeven