Autoverhuur
Wenen-Schwechat Luchthaven
Inklappen
Oostenrijk // Wenen // Wenen-Schwechat Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Wenen-Schwechat Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Mietwagenzentrum, Objekt 134
  1300 Wien-Schwechat AT +43-1505264004
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: VIE
Openingstijden
Ma. - Vr.07:00 - 23:30
Za.08:00 - 20:00
Zo.08:00 - 23:30
Feestdag08:00 - 23:30
 
 24u inleveren

Welkom bij Sixt autoverhuur Wenen Airport. Onze Sixt vestiging op Wenen luchthaven wordt gerund door Andreas Sporrer. Andreas Sporror is een ervaren manager, hij heeft als filiaalmanager bij Stuttgart gedurende 14 jaar gewerkt. Hij werkt samen met een gemotiveerd en ervaren team. Ons aanbod aan auto`s varieert van luxe auto`s tot familie auto`s. Een auto huren kan bij ons dus voor elke gelegheid van pas komen. Het team staat voor een goede service, ze helpen u graag met al uw vragen of eventuele opmerkingen. Een auto huren op Wenen Luchthaven is een goede keus! De medewerkers wensen u alvast een goede reis en tot snel op Wenen Airport!

Goedkoop een auto huren bij Wenen Luchthaven

Reist u binnenkort naar Oostenrijk en bent u van plan om Wenen te gaan ontdekken? Een auto huren bij Wenen Luchthaven (VIE) is via Sixt gemakkelijk en goedkoop. Bij ons kunt u geen specifiek model reserveren, maar u kiest voor een voertuigcategorie. Ga bijvoorbeeld voor een stationwagen, SUV, sportwagen of cabrio. Wij garanderen u dat u een auto tot uw beschikking krijgt die valt binnen de gekozen categorie.De locatie van Sixt

Een auto huren kan niet alleen telefonisch of via internet, maar u kunt ook een e-mail sturen of gebruik maken van onze handige app. Op deze manier kunt u altijd een auto huren bij Wenen Luchthaven, waar ter wereld u ook bent. Doordat onze autoverhuur bij het vliegveld ligt, verliest u vrijwel geen tijd tijdens uw reis. U kunt namelijk meteen vanuit uw vliegtuig gebruik maken van uw huurauto. Het kost met de auto slechts 20 minuten om in het centrum van de stad te komen.

Ontdek de sprookjesachtige stad

In Wenen is Schloss Schönrunn een echte attractie die niemand mag missen. Het paleis heeft maar liefst 1441 kamers en een prachtige tuin met daarin een dierentuin. Met name de geschiedenis van keizer Frans Josef 1 en zijn vrouw Elisabeth (Sissi) spreken ook vandaag de dag nog vele toeristen aan. De Weense staatsopera is sedert 1955 weer geopend voor publiek en staat in Oostenrijk symbool voor vrijheid. In de grote zaal is plaats voor bijna 2300 bezoekers. In de omgeving van de stad vindt u het dichtbeboste gebied Wienerwald. Hier kunt u grotten bezoeken die met gidsen toegankelijk zijn en prachtige formaties tonen. In het oostelijk gebied van het Wienerwald zijn wijngebieden te bezichtigen. Wanneer u kiest voor onze autoverhuur komen al deze bezienswaardigheden heel dichtbij.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.07:00 - 23:30
Za.08:00 - 20:00
Zo.08:00 - 23:30
Feestdag08:00 - 23:30

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Wenen-Schwechat Luchthaven VIE Mietwagenzentrum, Objekt 134 1300 Wien-Schwechat 48.120769, 16.564207 +43-1505264004

Sixt verhuurstation Wenen-Schwechat Luchthaven VIE

Mietwagenzentrum, Objekt 134
1300 Wien-Schwechat
 
Telefoon +43-1505264004

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Auto:

Volg de borden richting autoverhuur.


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Afwijkend adres om de auto in te leveren

Office-Park Allee Freigelände
1300 Wien-Schwechat
 

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren
 • Express balie

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice