Autoverhuur
Linz
Inklappen
Oostenrijk // Linz
Gegevens wijzigen

Auto huren Linz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Linz-Hoersching Airport
  Car Rental Center
  4063 Linz-Hoersching

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Linz
  Stahlstrasse 2
  4020 Linz

  Ma. - Vr.06:30 - 17:30
  Za.08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Linz-Hoersching Airport

  Sixt Autoverhuur
  Car Rental Center
  4063 Linz-Hoersching

  Ma. - Vr.08:00 - 19:00
  Za.08:00 - 12:00

  24u ophalen
  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Linz

  Sixt Autoverhuur
  Stahlstrasse 2
  4020 Linz

  Ma. - Vr.06:30 - 17:30
  Za.08:00 - 12:00

  24u ophalen
  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Een auto huren in Linz, Oostenrijk

Een auto huren bij Sixt autoverhuur is een goede start als u de derde stad van Oostenrijk wilt leren kennen. Linz is een hedendaagse bruisende stad, zeer vooruitstrevend op het gebied van technologie en rijk aan cultuur en culturele instellingen. Het LENTOS museum van moderne kunst is een must voor kunstliefhebbers maar ook de vele andere musea van de stad zijn de moeite waard. De historische stadskern, rondom de Hauptplatz, geeft een mooi beeld van vervlogen tijden en kent enkele prachtige voorbeelden van 18e-eeuwse architectuur. Met andere woorden, u raakt niet uitgekeken in Linz! Met een auto van de autoverhuur in Linz kunt u zelfstandig de stad exploreren. De wegen in Oostenrijk zijn overzichtelijk en in perfecte staat waardoor het een genot is om er te rijden. In Linz zijn er twee verhuurkantoren. Ze zijn open van maandag tot en met zaterdag. Ophalen en inleveren kan ook buiten openingstijden, 24 uur per dag. Er is een vestiging op het vliegveld en er is er een in het centrum van de stad. Het vliegveld van Linz (LNZ) is op 12 kilometer van de stad gelegen.

Betrouwbaar en snel een auto huren

Een auto huren in Linz kan snel en eenvoudig via de website, telefonisch of via de mobiele apps. U kunt online de verschillende huurauto modellen bekijken en de prijzen en opties vergelijken. Wij bieden een breed assortiment aan accessoires en hebben verschillende categorieŽn auto's, van compacte stadsauto's tot sportauto's, SUV's en busjes . Goedkope autoverhuur betekent niet mindere kwaliteit. Onze A-merk auto's zijn comfortabel, veilig en altijd jonger dan een half jaar. Wilt u liever persoonlijk naar de vestiging komen om een auto te huren, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk. Wij staan bekend om onze uitstekende service en staan ten alle tijde klaar om u te informeren over de autoverhuur mocht dat nodig zijn.

Langs de Donau

Met een huurauto kunt u in eigen tempo de regio rondom Linz bezichtigen. Opper-Oostenrijk heeft veel natuurschoon te bieden, hoge bergen, groene dalen en prachtige meren. U kunt een rondreis maken langs de Donau of juist het pittoreske achterland verkennen voor wat schone berglucht. Uw vakantie begint bij Sixt autoverhuur in Linz.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice