Autoverhuur
Oekra´ne
Inklappen
Oekra´ne
Gegevens wijzigen

Auto huren in Oekra´ne - huurauto online boeken

Betrouwbaar en veilig een auto huren in Oekra´ne

Sixt autoverhuur staat altijd aan uw zijde met betrouwbare en veilige vervoersmiddelen, waar ter wereld dan ook. Ook in Oekra´ne staan we uiteraard voor u klaar. Zo kunt u uw verblijf in Oekra´ne nog aangenamer maken en geheel indelen naar uw eigen wensen. Onze locaties in Oekra´ne zijn allen ideaal gelegen nabij belangrijke locaties en wegen. Zo vindt u meerdere locaties in Kiev, Dnjepropetrovsk, Kharkiv, Donetsk, Odessa en Truskawez en zijn we tevens gevestigd op de luchthaven van Simferopol, in Frankisk en in Lviv. Dus waar u in Oekra´ne u ook verblijft, wij zijn altijd dichtbij om u te voorzien van een prettig vervoersmiddel.

Ukraine Country

Handig om te weten als u een auto gaat huren in Oekra´ne

En of u het land nu wenst te verkennen per hatchback, sedan, station wagon, SUV op MPV of misschien wel in een luxe cabriolet, de keus is geheel aan u. Bij ons kiest u namelijk helemaal zelf hoe exclusief u zichzelf wilt vervoeren, maar van comfort bent u sowieso verzekerd. En door het uitgebreide wegennet is Oekra´ne ideaal om per huurauto te verkennen. Het grootste deel van het wegennet is verhard, hoewel op het platteland nog een aantal onverharde wegen zijn. Maar met de degelijke vervoersmiddelen van Sixt trotseert u iedere Oekra´ense weg. De bewegwijzering is redelijk goed, alleen moet u wel overweg kunnen met het Cyrillisch schrift. Mocht dit een obstakel zijn, vraag dan bij voorkeur de jonge Oekra´ense bevolking om hulp. Zij zijn vaak goed in staat u in het Engels te woord te staan.

Ukraine Country

Geniet van de vrijheid en kies voor een auto huren in Oekra´ne

Tijdens uw verblijf in Oekra´ne genieten van alle vrijheid die u maar kunt wensen. Trek eropuit wanneer u daar zin in heeft, zonder de beperkingen van het openbaar vervoer en tijdslimieten. Een huurauto maakt het allemaal mogelijk. Ga cultuursnuiven in Kiev, Charkov, Dnjepropetrovsk of Odessa en geniet van de ongerepte oernatuur in de natuurreservaten. Met een auto van Sixt ligt de wereld aan uw voeten. Ga vertrouwd en veilig op ontdekkingsreis en voel u zo vrij als een vogel!

Ukraine Country

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice