Kiev Zhuliany Luchthaven

Kiev Zhuliany Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Medova 2, 03048 Kyiv

GDS-Code: IEV

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kiev Zhuliany Luchthaven

Een auto huren bij Kiev Luchthaven

Sixt maakt het wel heel gemakkelijk om een auto te huren bij Kiev Luchthaven (IEV). Doordat onze vestiging bij de luchthaven zelf te vinden is, kunt u meteen vanuit het vliegtuig in uw huurauto stappen. U kunt kiezen uit diverse categorieën, namelijk Auto's & stationwagens en SUV's. Hoewel een specifiek model niet gegarandeerd kan worden, zal er zeker een auto op u wachten die hoort bij de categorie van uw keuze. Onze autoverhuur is 24 uur per dag geopend, waardoor u gedurende de hele dag uw auto op kunt halen of in kunt leveren.

Bekijk meer Bekijk minder
De service van onze autoverhuur

De service van onze autoverhuur

Vraagt u zich af hoe u een auto kunt huren? Dat is heel eenvoudig. Dit kan zowel via internet als telefonisch. Bent u vaak onderweg? Dan is het handig om de app te installeren. Daarmee kunt u gemakkelijk vanaf iedere plaats een auto huren. Wie ervoor gaat om goedkoop een auto te huren bij Kiev luchthaven is bij Sixt aan het juiste adres. Het centrum van de stad bevindt zich op ongeveer 8 kilometer afstand van het vliegveld.

Het gemak van een huurauto in Kiev

Het gemak van een huurauto in Kiev

Kiev is een stad met vele gezichten. Het historische hart wordt omgeven door nieuwere wijken. De Sint-Sophiakathedraal springt meteen in het oog. Het monument dateert uit de 11e eeuw en doet heden ten dage dienst als museum. Slechts bij uitzondering wordt het nog geopend voor religieuze plechtigheden. Het Holenklooster is de zetel van de Russisch-Orthodoxe kerk in het land Oekraïne. Onder het gebouw bevindt zich een gangenstelsel met gangen van maar liefst 30 kilometer. Hier worden ook de monniken begraven. Een dagje uit? Het nationaal openluchtmuseum Pyrohiv ligt ongeveer 15 kilometer buiten de stad en is zeker een bezoekje waard.