Kiev

Auto huren Kiev – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Voor autoverhuur kunt u in Kiev terecht bij uw servicegerichte partner SIXT autoverhuur. Wij geven u een ruime keuze uit populaire huurauto's in diverse voertuigcategorieën. Wilt u extra opties? U boekt ze via ons heel gemakkelijk.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Kiev bij Sixt

Met een huurauto in Kiev kunt u deze levendige stad en de mooie landelijke omgeving van de Oekraïne leren kennen als het u uitkomt. Wij hebben een aantal vestigingen in het stadsgebied van Kiev en op de nabijgelegen luchthavens. Op elke vestiging kiest u uit diverse voertuigcategorieën zoals SUV's, moderne personenwagens of busjes. Interessante extra opties zoals winterbanden, radio of een kinderzitje, boekt u gelijktijdig met uw auto. Wilt u uw auto ter plaatse boeken of kiest u liever voor nog meer gemak? Via onze website of gratis apps voor iPhone en Android doet u dit eenvoudig voordat u vertrekt. U kunt uw voorkeur voor een bepaald type auto aangeven. Mocht deze niet beschikbaar zijn, dan geven wij u een auto van vergelijkbare klasse uit dezelfde categorie.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Kiev biedt u veel mogelijkheden

Autoverhuur in Kiev biedt u veel mogelijkheden

Een auto huren bij Sixt geeft zekerheid en laat u profiteren van comfort en luxe. Onze auto's zijn altijd jonger dan een half jaar, dus u kunt erop rekenen dat uw auto van alle moderne gemakken is voorzien en ook goed onderhouden is. Kiev is een centraal gelegen en goed bereikbare stad, met twee luchthavens, een treinverbinding en grote autowegen in alle richtingen. Gaat u naar het westen, dan is de E40 of de E373 de snelste manier. Wilt u in oostelijke richting, dan neemt u de H07. De E95 tenslotte is de belangrijkste verkeersader in noordelijke en zuidelijke richting.

Een auto huren in Kiev en Oekraïne ontdekken

Een auto huren in Kiev en Oekraïne ontdekken

Kiev is een stad met een rijke historie en met name de invloed van de Russisch-orthodoxe kerk is overal zichtbaar en voelbaar. Een bezoek aan de imposante Sint-Vladimirskathedraal of de Sint-Andrieskerk met zijn prachtige koepels zou u echt moeten overwegen. Een interessant museum is bijvoorbeeld het Staatsmuseum van Theater, Muziek en Cinema, uniek in zijn soort. Wie geïnteresseerd is in recente geschiedenis, moet echt naar het Museum van de Grote Vaderlandse Oorlog, zoals ze in de voormalige Sovjet-Unie de Tweede Wereldoorlog aanduidden. Buiten de stad zou u zeker het beroemde holenklooster Pechersk Lavra moeten bezoeken. Wat ook mogelijk en bovendien zeer interessant is, is om onder veilige begeleiding van een gids het gebied rond Tsjernobyl te bezoeken, waar in 1986 de grote ramp met de kerncentrale plaatsvond.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties