Bardufoss Luchthaven

Bardufoss Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Bardufoss Airport, 9325 Bardufoss

GDS-Code: BDU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

08:00 - 19:00

VR:

08:00 - 21:00

ZO:

14:00 - 20:00

Vakanties:

10:00 - 18:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Bardufoss Luchthaven

Auto huren Bardufoss Luchthaven – autoverhuur Sixt

Wie wil genieten van de natuur rondom Bardufoss kan dit het beste doen in een huurauto van Sixt. Van luxe tot sportief, van compact tot ruim, diverse autocategorieën zijn te huur op Bardufoss luchthaven. Een bepaald type auto is niet vooraf te huren. Wel kan de geboekte voertuigcategorie gegarandeerd worden. Bent u voor het eerst in de omgeving van Bardufoss, dan kan een navigatiesysteem een uitweg bieden. Deze is bij Sixt autoverhuur te regelen. In Noorwegen wordt de tol betaald via een AutoPass chip welke naast de achteruitkijkspiegel bevestigd is. Verrekening geschiedt via de creditkaart. En mocht u er even niet uitkomen bij het regelen van uw huurauto, dan staan onze medewerkers paraat om u snel verder te helpen.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkoop een auto huren op Bardufoss luchthaven

Goedkoop een auto huren op Bardufoss luchthaven

Bardufoss ligt in noord Noorwegen in de Målselvdalen vallei dichtbij de rivieren Barduelva en Målselva. De Bardufoss luchthaven is zowel een burger als een militair vliegveld. Sinds een aantal jaren landen er ook internationale vluchten op dit Bardufoss luchthaven. Tromsø ligt zo'n 70 km noordelijker. De grote, uitgestrekte bossen zijn een lust voor het oog. Een auto huren via Sixt is dan ook een uitkomst. Zo kunt u gemakkelijk genieten van wat Noorwegen te bieden heeft.

De fjorden van Noorwegen zijn uniek en moet u gezien hebben

De fjorden van Noorwegen zijn uniek en moet u gezien hebben

De Solbergfjorden liggen op reisafstand van Bardufoss. Een ander natuurfenomeen is het noorderlicht, of te wel Aurora Borealis. Een magische gebeurtenis die plaats vindt tussen oktober en april. Trek erop uit met uw huurauto om dit spektakel 's nachts te aanschouwen. Op uw route neemt u het bezienswaardige plaatsje Tromsø en de IJszeekathedraal natuurlijk mee. Bent u klaar met genieten, dan kunt u uw auto 24 uur per dag terug brengen.