Auto huren in Noorwegen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Noorwegen

Meest populair in Noorwegen

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Oslo Airport Gardermoen, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Noorwegen

Ga op ontdekkingstocht door een auto te huren in Noorwegen

Ga op ontdekkingstocht door een auto te huren in Noorwegen

Noorwegen kent een zeer uitgebreid wegennet. Dit moet ook wel, want het land heeft een lengte van 2600 kilometer. De bevolking van dit uitgestrekte land concentreert zich voornamelijk in het zuiden en langs de kust. Hier zijn ook de meeste wegen. In het zuiden rond Oslo liggen enkele snelwegen, maar verder bestaat het wegennet in Noorwegen voornamelijk uit provinciale wegen. Alle wegen zijn goed onderhouden en rustig. Soms kunt u urenlang rijden zonder een andere weggebruiker tegen te komen.
Een auto huren in Noorwegen maakt u flexibel

Een auto huren in Noorwegen maakt u flexibel

Met de auto op pad in Noorwegen, betekent ongeremd genieten. Bent u in het zuiden, dan is een bezoek aan de mooie hoofdstad Oslo een echte aanrader. Het rustige stedelijke leven in deze ruim opgezette hoofdstad ademt een sfeer waar wij terecht jaloers op kunnen zijn. Ook de Noorse natuur is ongekend mooi. Langs de kust vindt u de schitterende fjorden en in het binnenland de bergachtige bosgebieden. En heeft u er de gelegenheid toe, dan mag u in het uiterste noorden van Noorwegen ook zeker het Noorderlicht niet missen. Onze autoverhuur maakt u onbeperkt flexibel. U kunt maximaal genieten van de vrijheid en rust die dit uitgestrekte land u biedt!
Auto huren in Noorwegen - huurauto online boeken

Auto huren in Noorwegen - huurauto online boeken

In Noorwegen een auto huren bij SIXT, is in een handomdraai gebeurd. U vindt onze verhuurlocaties verspreid over het hele land. Natuurlijk zijn wij nadrukkelijk aanwezig in het zuiden. In dit drukst bevolkte deel van Noorwegen hebben wij maar liefst 37 vestigingen. Maar ook hoger in het land, tot aan het meest noordelijke puntje toe, staan wij met een comfortabele huurauto voor u klaar. Ons ruime aanbod van voertuigen loopt van klein en flexibel tot groot en luxe. Bovendien kunt u in Noorwegen gebruik maken van een flink aantal bestelwagens. SIXT hanteert aantrekkelijk lage huurprijzen voor de nieuwste modellen. Reserveert u via internet, dan kan dit tot twee uur van tevoren. Maar ook ter plaatse op de vestiging kunt u razendsnel beschikken over zo'n fonkelnieuwe huurauto van SIXT.
Show more

Handige weetjes voor huren in Noorwegen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Noorwegen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Noorwegen dien je tenminste 19 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Noorwegen.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Noorwegen?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 3365 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Het voertuig
(4,6)

Nieuwste premium auto's in de vloot

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Noorwegen

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Noorwegen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Noorwegen?

Site Navigation