Noorwegen

Auto huren in Noorwegen - huurauto online boeken

In Noorwegen een auto huren bij SIXT, is in een handomdraai gebeurd. U vindt onze verhuurlocaties verspreid over het hele land. Natuurlijk zijn wij nadrukkelijk aanwezig in het zuiden. In dit drukst bevolkte deel van Noorwegen hebben wij maar liefst 37 vestigingen. Maar ook hoger in het land, tot aan het meest noordelijke puntje toe, staan wij met een comfortabele huurauto voor u klaar. Ons ruime aanbod van voertuigen loopt van klein en flexibel tot groot en luxe. Bovendien kunt u in Noorwegen gebruik maken van een flink aantal bestelwagens. SIXT hanteert aantrekkelijk lage huurprijzen voor de nieuwste modellen. Reserveert u via internet, dan kan dit tot twee uur van tevoren. Maar ook ter plaatse op de vestiging kunt u razendsnel beschikken over zo'n fonkelnieuwe huurauto van SIXT.

norway side

Top bestemmingen voor autoverhuur in Noorwegen

Ga op ontdekkingstocht door een auto te huren in Noorwegen

Noorwegen kent een zeer uitgebreid wegennet. Dit moet ook wel, want het land heeft een lengte van 2600 kilometer. De bevolking van dit uitgestrekte land concentreert zich voornamelijk in het zuiden en langs de kust. Hier zijn ook de meeste wegen. In het zuiden rond Oslo liggen enkele snelwegen, maar verder bestaat het wegennet in Noorwegen voornamelijk uit provinciale wegen. Alle wegen zijn goed onderhouden en rustig. Soms kunt u urenlang rijden zonder een andere weggebruiker tegen te komen.

Bekijk meer Bekijk minder
Een auto huren in Noorwegen maakt u flexibel

Een auto huren in Noorwegen maakt u flexibel

Met de auto op pad in Noorwegen, betekent ongeremd genieten. Bent u in het zuiden, dan is een bezoek aan de mooie hoofdstad Oslo een echte aanrader. Het rustige stedelijke leven in deze ruim opgezette hoofdstad ademt een sfeer waar wij terecht jaloers op kunnen zijn. Ook de Noorse natuur is ongekend mooi. Langs de kust vindt u de schitterende fjorden en in het binnenland de bergachtige bosgebieden. En heeft u er de gelegenheid toe, dan mag u in het uiterste noorden van Noorwegen ook zeker het Noorderlicht niet missen. Onze autoverhuur maakt u onbeperkt flexibel. U kunt maximaal genieten van de vrijheid en rust die dit uitgestrekte land u biedt!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties