Bardufoss

Auto huren Bardufoss – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bardufoss is een stedelijk gebied in de gemeente Målselv in het noorden van Noorwegen. Door een auto te huren bij SIXT autoverhuur in Bardufoss kunt u deze prachtige regio tijdens uw vakantie ontdekken. In het stedelijke gebied Bardufoss kunt u de drie dorpen Andselv, Andslimoen en Heggelia vinden. Uw huurauto kunt u ophalen bij de luchthaven van Tromsø (TOS). Deze autoverhuur vestiging is zeven dagen per week, en zelfs op feestdagen, geopend. U kunt er ook 24 uur per dag uw auto terugbrengen. De luchthaven bevindt zich op iets minder dan twee uur rijden van Bardufoss.

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en makkelijk een auto huren in Bardufoss

Breng een bezoek aan onze website en ontdek waarom wij bekend staan als een goedkope autoverhuur. Op de website kunt u trouwens ook uw auto huren in Bardufoss en kijken waar onze autoverhuur vestigingen zich bevinden. Tijdens het huren van een auto bij een van onze vestigingen passen wij net als altijd een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's toe. Dit doen wij dus ook wanneer u onze app download op uw mobiele telefoon en via deze app een auto reserveert. Een auto huren in Bardufoss kan ook telefonisch door te bellen naar 023 - 56 986 56. Boekt u een reis bij een reisbureau? Dan kunnen zij ook een auto voor u huren.

Bekijk meer Bekijk minder
De voordelen van onze service op een rij

De voordelen van onze service op een rij

De auto die u meekrijgt bij Sixt autoverhuur in Bardufoss is nooit ouder dan half jaar. Zo kunt u met een vertrouwd gevoel vele kilometers afleggen. Om alle risico's uit te sluiten kunt u bij de huurovereenkomst van onze autoverhuur een all-risk verzekering afsluiten of een extra bestuurder toevoegen. Om te voorkomen dat u in het uitgestrekte Noorse landschap verdwaald, kunnen wij een navigatiesysteem in uw auto plaatsen. Voor kleine kinderen kan de auto met een kinderzitje worden uitgerust. Bardufoss ligt in de vallei van Målselvdalen, dicht bij de plek waar de rivieren Barduelva en Målselva samenkomen. Het wordt omgeven door natuurlijke bossen, waar u zachte berken, espen en grauwe elsen kunt vinden.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties