Autoverhuur
Groningen Luchthaven
Inklappen
Nederland // Groningen // Groningen Luchthaven
Gegevens wijzigen

Auto huren Groningen Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde NL +31-50-5414477
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: GRQ
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 18:00
Za.09:00 - 12:00
 
 24u inleveren

Groningen en omstreken ontdekken was nog nooit zo makkelijk. Met een comfortabele huurauto van Sixt kunt u er heerlijk op uit gaan. Wij bevinden ons met onze autoverhuurlocatie centraal aan de Machlaan bij het vliegveld. Bij deze locatie gaat het om een meet&greet locatie. Via de A28 is ons kantoor bereikbaar, neem de afslag 37-Eelde. Bij Sixt bieden we niet alleen goedkope auto's maar deze zijn ook van hoge kwaliteit en zijn nooit ouder dan zes maanden.

Auto huren bij Groningen Luchhaven

Zoekt u een compacte kleine auto om makkelijk door de stad te rijden, een stationwagen voor het hele gezin, een busje om veel te vervoeren of een cabrio als het lekker weer is? Wij hebben het allemaal! Een reservering voor een auto is snel geregeld. Dit kan telefonisch of via deze website. Ook is het mogelijk om een auto te boeken via de de Sixt iPhone, Android en Windows Phone app. Ook daarna is het niet klaar, want onze service is optimaal. Boek voor deze locatie online en pik uw auto op door middel van onze meet&greet service.

24/7 een auto huren op Groningen Airport

De stad behoort tot de tien grootste steden van Nederland. De smalle straten rond de Grote Markt zijn grotendeels autovrij, maar er blijft genoeg over om te ontdekken. Gezellige terrassen en uitgaansgelegenheden, de schilderachtige grachtengordel, de Korenbeurs en natuurlijk de beroemde Martinitoren. Zo'n ontdekkingstocht in en rond Groningen Luchhaven doet u via Sixt autoverhuur!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 18:00
Za.09:00 - 12:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Groningen Luchthaven GRQ Machlaan 14 a 9761 KT Eelde 53.128854, 6.587570 +31-50-5414477

Sixt verhuurstation Groningen Luchthaven GRQ

Machlaan 14 a
9761 KT Eelde
 
Telefoon +31-50-5414477

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Meet & Greet Service:

Dit kantoor fungeert als een Meet and Greet locatie: een SIXT collega zal, op moment van boeking, aanwezig zijn om het huurcontract op te stellen en de sleutels van het SIXT voertuig te overhandigen. Indien u een huurwagen boekt voor dit kantoor, gelieve steeds volgende data te vermelden: vluchtnummer, adres, kredietkaart, emailadres en mobiel nummer. Bij vragen en/of opmerkingen, kan u ons steeds contacteren via ons hoofdkantoor in Groningen per tel: +31 (0)50 54 14 477 of email: [email protected]


Vanuit richting Groningen:

Vertrek in zuidelijke richting op de A28. Neem afslag 37-Eelde richting Eelde/Paterswolde/Glimmen/Luchthaven Groningen. Sla linksaf naar de Groningerstraat. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Burgemeester J.G. Legroweg. Sla linksaf naar de Machlaan. Neem de 1e afslag rechts om op Machlaan te blijven (Houd rechts aan en blijf op Machlaan). U vindt uw bestemming links.


Vanuit richting Assen:

Vertrek in noordelijke richting op de A28. Neem afslag 37-Eelde richting Eelde/Glimmen/Luchthaven Groningen/Paterswolde. Sla linksaf naar de Groningerstraat. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Burgemeester J.G. Legroweg. Sla linksaf naar de Machlaan. Neem de 1e afslag rechts om op Machlaan te blijven (Houd rechts aan en blijf op Machlaan). U vindt uw bestemming links.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Graag navigeren naar Groningen Eelde Airport P1 op de Machlaan 14A in Eelde. Wanneer u P1 op rijdt graag de parkeer-ticket in de auto achter laten. Hierna de sleutel retourneren in de SIXT kluis, naast de ingang van de terminal van de luchthaven.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice