Autoverhuur
Eindhoven Luchthaven
Inklappen
Nederland // Eindhoven // Eindhoven Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Eindhoven Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven NL +31-402820875
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: EIN
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 22:00
Za. - Zo.08:00 - 16:00
Feestdag08:00 - 16:00
 
 24u inleveren

Welkom bij Sixt autoverhuur Eindhoven Airport. Bij onze locatie op het vliegveld van Eindhoven hebben we een ruim aanbod aan modellen auto`s, zodat er voor ieders wensen een passend model huurauto bij zit. Een auto huren kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Of u nu een auto wilt huren voor uw zakenreis, voor uw plezier of allebei, bij Sixt autoverhuur bent u bij het juiste adres! Voor ons staat een goede service en een hoge kwaliteit op de eerste plaats. Een auto huren gaat snel en gemakkelijk zonder lastige procedures zodat u gelijk kunt vertrekken vanaf Eindhoven Airport. We kijken er naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen bij ons filiaal Eindhoven luchthaven.


Snel een goede auto huren op Eindhoven Airport (EIN)

Op de luchthaven van Eindhoven kunt u snel en eenvoudig een goede auto huren om uw weg probleemloos te kunnen vervolgen. De autoverhuur van Sixt heeft op Eindhoven Airport een zeer volledig assortiment auto`s klaarstaan waaruit u de huurauto van uw keuze kunt bespreken voor het huren van een auto vanaf 1 dag tot zelfs enkele weken. Zo heeft u de beschikking over luxe eigen vervoer waarmee u plezierig van de ene locatie naar de andere kunt reizen zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer en de bijbehorende vertrek- en aankomsttijden.

Iedereen kan terecht bij de autoverhuur op Eindhoven Airport

Voor elk budget kunt u bij ons een auto huren. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een kleinere stads- gezinsauto of naar een zeer luxe zakelijke auto. Onze vriendelijke medewerkers hebben altijd een passende oplossing voor u. Elke auto die bij ons wordt gehuurd verkeert zowel optisch als technisch in nieuwstaat, zodat u zonder problemen de weg op kunt vanaf onze locatie aan de Luchthavenweg 13b. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00. Het inleveren en ophalen van een huurauto kan 24 uur per dag.

Een auto huren op Eindhoven Airport: een helder verhaal!

Een auto huren bij Sixt Eindhoven airport is gemakkelijk en snel, want wij houden niet van moeilijk doen. Onze voorwaarden en de huurovereenkomst zijn dan ook glashelder zodat u en wij nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan. De huurovereenkomst krijgt u samen met de officiŽle documenten die bij de auto horen van ons mee bij vertrek. Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken wanneer u bij ons in Eindhoven een auto huurt. Of u nu besluit om op Eindhoven Airport een auto te huren voor een heerlijke vakantie of voor een zakelijk doel, wij zien u in de toekomst graag tegemoet!

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 22:00
Za. - Zo.08:00 - 16:00
Feestdag08:00 - 16:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Eindhoven Luchthaven EIN Luchthavenweg 13b 5657 EA Eindhoven 51.456505, 5.390818 +31-402820875

Sixt verhuurstation Eindhoven Luchthaven EIN

Luchthavenweg 13b
5657 EA Eindhoven
 
Telefoon +31-402820875

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Belangrijke Informatie:

Deze Sixt locatie en Eindhoven Airport zijn in verband met een verbouwing gesloten van 30 mei 2016 tot en met 15 Juni 2016. Uw reservering zal afgehandeld worden door onze andere vestiging in Eindhoven. Als u vragen heeft kunt u ons bellen op telefoonnummer (+31) 40 2511163. Wij danken u voor uw begrip.


Hoe bereikt men de vestiging in:

U haalt uw huurauto op bij de Sixt locatie op Eindhoven Airport. Als u in de terminal staat, graag richting de uitgang lopen. Als u buiten bent loopt u rechtdoor en ziet u 50 meter voor u een laag gebouw. Bovenop dit gebouw staat een sign: Car Rental / Autoverhuur. Wij zijn gevestigd in dit gebouw.


Per Auto:

Om Eindhoven Airport te kunnen bereiken moet u de A2 ring Eindhoven aanhouden, dit kan bereikt worden via elke richting. Neem afrit 29 naar Eindhoven Airport. Daarna sla links af (vanuit noorderlijke richting) of rechts af (vanuit zuiderlijke richting) naar de Anthony Fokkerweg. Volg deze weg voor 900 meter en sla daarna rechts af richting de Luchthavenweg. Volg deze weg tot aan de rotonde. Bij de rotonde sla links af. U bevind zich†nog steeds op de Luchthavenweg. Na 200 meter ziet u de autoverhuur parkeerplaats aan uw rechterkant, aangeduid met Sixt vlaggen. Als u de auto komt ophalen of terug brengen kunt u de auto parkeren op de Sixt parkeerplaats. De Sixt parkeerplaatsen kunt u vinden in de rechter rij.


Openbaar vervoer:

Neem buslijn 401 vanaf Eindhoven Centraal Station aan de bus vertrek kant. Dit is de directe verbinding tussen de luchthaven van Eindhoven en Eindhoven centraal station. Bij aankomst op het vliegveld van Eindhoven de Sixt vestiging bevindt zich op 50 meter voor je in een klein gebouw. Op de top van het gebouw is er een teken dat huurauto / autoverhuur stelt.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice