Autoverhuur
Eindhoven
Inklappen
Nederland // Eindhoven // Eindhoven
Gegevens wijzigen

Auto huren Eindhoven Downtown - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven NL +31-402511163
 
Type station: Stad
GDS-code: EINC01
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.08:00 - 13:00
Zo.09:00 - 12:00
 
 24u inleveren
 • Huurauto Op de vestiging Eindhoven

Een auto huren op Eindhoven met Sixt autoverhuur

Wilt u de op vier na grootste gemeente van Nederland in korte tijd ontdekken? Dan biedt een auto huren bij Sixt u uitkomst. Sixt autoverhuur Eindhoven Downtown is hťt adres om goedkoop een auto te huren. Wij hebben een ruime keuze aan huurauto`s op onze locatie in Eindhoven. Of u nu een luxe auto, stationwagen, sportauto, cabrio, SUV of een busje zoekt. Bijna alle bekende automerken zijn verkrijgbaar, zoals een BMW, Volkswagen, Audi, Mercedes, Opel of Renault. Ons centraal gelegen locatie zit in het centrum van eindhoven op de Vestdijk 135. Makkelijk te bereiken per openbaar vervoer, auto en te voet. U kunt 24 uur per dag een huurauto reserveren, ophalen en weer inleveren. U bent dus niet gebonden aan de openingstijden. Uw gehuurde auto staat op elk moment voor u klaar.


Een auto huren en Nederland, BelgiŽ en Duitsland bezoeken

Eindhoven is met ruim 220.000 inwoners de grootste stad in de provincie Noord-Brabant. Het is een plek met historie en uitstraling. Vanaf onze autoverhuur Eindhoven Downtown kunt u snel de bezienswaardigheden van de stad ontdekken. De lichtstad heeft een groot winkelaanbod in het centrum, PSV als voetbaltrots en meer dan 140 rijksmonumenten. De stad heeft veel parkeerplekken. U bent zo met uw gehuurde auto bij het Philips Stadion, DAF Museum of Nationaal Park de Groote Peel net buiten de stad. Door een auto te huren in Eindhoven Downtown kunt u ook de omgeving gaan ontdekken. Na ruim 30 kilometer rijden bent u in de historische stad 's-Hertogenbosch of in het New Kids-stadje Maaskantje. U hoeft zich niet tot Nederland te beperken, want onze verhuurlocatie is een prima start voor een dagje met de auto naar BelgiŽ of Duitsland. Alle reden om zorgeloos en voordelig een auto te huren in Eindhoven Downtown.

Auto huren Eindhoven

 • Autoverhuur vanaf 21 jaar
 • Auto huren op lange termijn*
 • Personen ongevallendekking**
 • Annuleren en omboeken zonder kosten
 • Volledige schadedekking incl. diefstal
 • Navigatiesysteem bijboeken mogelijk*

*Extra kosten kunnen verbonden zijn. Selecteer de opties die u wilt bijboeken gedurende de stappen van uw reservering. U kunt de gedetailleerde uitleg van onze dienstverlening terugvinden in onze Huurinformatie sectie.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.08:00 - 13:00
Zo.09:00 - 12:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Eindhoven EINC01 Vestdijk 135 5611 CB Eindhoven 51.435983, 5.486116 +31-402511163

Sixt verhuurstation Eindhoven EINC01

Vestdijk 135
5611 CB Eindhoven
 
Telefoon +31-402511163

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Te voet:

Wanneer u arriveert op het Centraal Station in Eindhoven, verlaat u het station aan de centrum zijde. Vervolgens steekt u de weg over en loopt u tussen de restaurants (Stationsplein) door tot aan de bioscoop (Pathť). Bij de Pathť gaat u naar rechts en vervolgens bij de eerst volgende stoplichten naar links. U loopt dan op de Vestdijk. Deze weg blijft u voor ongeveer 700M volgen totdat u aan de linkerzijde ons kantoor heeft bereikt.


Openbaar vervoer:

Vanaf het station vertrekken taxis en verschillende bussen richting de vestiging van Sixt, lijn: 20, 24, 171 en 172, u dient uit te stappen bij de halte genaamd Smalle Haven. Wanneer u de bus verlaat volgt u de weg voor ongeveer 150M, totdat u aan de linkerzijde bij onze vestiging arriveert.


Vanuit het noorden:

Komende vanuit het noorden (A2, A58 en A50) houdt u Helmond aan tot het einde van de Kennedylaan in Eindhoven (eerste verkeerslichten). U gaat naar links, u rijdt nu op de rondweg van Eindhoven (Onze Lievenvrouwenstraat, Insuldindelaan en Jeroen Boschlaan). U volgt deze weg voor ongeveer 4KM tot u het kanaal over bent. U gaat hier naar rechts om de weg verder te vervolgen over de Geldropseweg, deze weg volgt u voor ongeveer 1KM tot aan de derde verkeerslichten. U gaat naar rechts en na 50M aan de rechterhand heeft u ons pand bereikt.


Vanuit het zuiden:

Wanneer u vanuit het zuiden komt (A2 en A67) gaat u via knooppunt Leenderheide Eindhoven (Leenderweg) in. Volg deze weg voor ongeveer 3KM tot aan het kruispunt bij de stadsschouwburg, 4e verkeerslichten. Vervolgens gaat u verder rechtdoor op de Stratumsedijk, deze weg blijft u ongeveer 200M volgen tot aan de volgende verkeerslichten. Hier gaat u naar rechts (Hertogstraat), deze weg blijft u voor 100M volgen totdat u aan de rechterhand onze vestiging ziet.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje
 • Voertuigkeuze per iPhone bij het ophalen
 • 24u inleveren

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice