Autoverhuur
Almere
Inklappen
Nederland // Almere // Almere
Gegevens wijzigen

Auto huren Almere - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Spoordreef 20-38
  1315 GP Almere NL +31-365452616
 
Type station: Stad
GDS-code: AMSE05
Openingstijden
Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.08:00 - 13:00
 
 

Een goede auto huren in Almere bij Sixt

Als u Almere wilt bezoeken of het mooie Flevoland verkennen is het zeker de moeite waard om een auto te huren. Bij onze autoverhuur in Almere hebben wij altijd een geschikte auto voor u klaar staan en onze ervaren medewerkers helpen u graag op weg met een goed advies dat past bij uw persoonlijke wensen. Het ophalen van een door u gehuurde auto is 24 uur per dag mogelijk.

Snel de weg op met een comfortabele premium huurauto

In Almere kunt u bij Sixt goedkoop een auto huren die zich in perfecte technische en uiterlijke staat verkeert. Door onze doeltreffende en klantvriendelijke dienstverlening kunt u gerust wegrijden in een auto die aan uw wensen, eisen en uw budget voldoet. U kunt zelfs al thuis een geschikte auto huren in Almere via onze gebruiksvriendelijke website of eigen smartphone-applicatie. Wij maken het u graag gemakkelijk en onze voorwaarden en de huurovereenkomst zijn daarom kort maar krachtig en buitengewoon helder.

Binnenkijken
Een betrouwbare representatieve auto in nieuwstaat huren

Alle auto's bij onze autoverhuur in Almere verkeren absoluut in nieuwstaat en worden regelmatig onderhouden zodat u zeker weet dat u te maken heeft met een betrouwbare en een veilige auto. In Almere hebben wij diverse fraaie auto's in het assortiment voor ieders persoonlijke wensen.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Vr.08:00 - 19:00
Za.08:00 - 13:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Almere AMSE05 Spoordreef 20-38 1315 GP Almere 52.371486, 5.215652 +31-365452616

Sixt verhuurstation Almere AMSE05

Spoordreef 20-38
1315 GP Almere
 
Telefoon +31-365452616

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Komend uit de richting Lelystad, volg de A6:

Neem afslag 5 Almere stad en sla onderaan de afrit links. Volg de Veluwedreef, en sla na 2500m linksaf en volg de Cinemadreef. Na over 1000m slaat u linksaf en volgt u Hospitaaldreef. Na de tunnel krijgt u een rotonde, u blijft op de rotonde totdat u rechtsaf kunt slaan naar de Spoordreef. Na het zebrapad vindt u ons na 50m aan de linkerzijde.


Komend via de A1 uit de richting Amsterdam/Amersfoort, Sla af richting de A6:

Neem afslag 5 Almere stad en sla onder aan de afrit links af. Volg de Veluwedreef, en sla na 2500m linksaf en volg de Cinemadreef. Na over 1000m slaat u linksaf en volgt u Hospitaaldreef. Na de tunnel krijgt u een rotonde, u blijft op de rotonde totdat u rechtsaf kunt slaan naar de Spoordreef. Na het zebrapad vindt u ons na 50m aan de linkerzijde.


Komend uit de richting Amersfoort/Hilversum, sla af richting de A27:

Neem de afslag 36 Almere stad, sla onderaan de afrit linksaf. Volg de Waterlandseweg ca. 5km en ga onder viaduct (A6) door. Volg de Veluwedreef en sla na 2500m linksaf en volg de Cinemadreef. Na 1000m slaat u linksaf en volgt u Hospitaaldreef. Na de tunnel krijgt u een rotonde, u blijft op de rotonde totdat u rechtsaf kunt slaan naar de Spoordreef. Na het zebrapad vindt u ons na 50m aan de linkerzijde.


Openbaar vervoer:

Vanaf treinstation Almere Centrum, loopt u via de Stationsstraat richting het centrum. Na 200m loopt u via de Schrijversstraat richting de Spoordreef. Na 200m vindt u ons aan de overzijde van de Spoordreef. Vanaf het busstation Almere Stadhuisplein loopt u via de Stadhuisstraat richting de Grote Markt, deze steekt in u links over en loopt u via de Korte Promenade naar de Spoordreef, her gaat u rechtsaf en na 50m vindt u ons aan de linkerkant.


Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Ophalen buiten openingstijden is mogelijk. Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Terugbrengen buiten openingstijden is mogelijk op aanvraag. Houdt u er alstublieft rekening mee dat de vestiging Sixt Almere gelegen is in een betaald parkeren gebied. Parkeerkosten buiten openingstijden zijn niet bij de huur inbegrepen.

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • Busje

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice