Almere

Almere auto huren

Voor een auto huren in Almere ben je bij SIXT op het juiste adres. Onze ruime vloot heeft voor ieder wat wils. Ben je van plan te city trippen? Dan kun je gaan voor een Compact auto, maar we hebben ook genoeg keuze aan grote modellen, zoals bijvoorbeeld bestelbusjes. De handige locatie van SIXT maakt een auto huren in Almere eenvoudig: de vestiging is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer en taxi's. Tevens zit je zo op de snelweg wanneer je je auto hebt opgehaald, handig als je bijvoorbeeld naar Amsterdam, Schiphol of Lelystad wilt gaan.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Almere

Onze vestiging SIXT beschikt over een ruim assortiment aan huurauto’s, uit verschillende categorieën, zo huur je eenvoudig een Compact of Economy auto, of een Personenbusje of Cabrio: voor ieder wat wils. Je huurt eenvoudig op locatie zelf een auto, of van te voren via onze website, app of klantenservice. Voor extra comfort tijdens het rijden kun je gemakkelijk navigatie of een kinderstoel bijboeken.
 

Wat te doen in Almere?

Een auto huren in Almere geeft je ontzettend veel mogelijkheden: zo zit je met de auto binnen no-time in Amsterdam of Lelystad. Tevens kun je ook de auto pakken naar de Oostvaardersplassen, waar je heerlijk kunt uitwaaien aan het water (maak je ervaring compleet door een sloep te huren!). Kortom, je ervaring in Almere wordt pas echt compleet met een auto.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties