car image car image
Auto huren Montenegro
 
 

Waarom bij Sixt huren?

  • met ruim 4000 verhuurlocaties wereldwijd
  • Goedkoop een auto huren in Montenegro
  • Huurauto's in Montenegro en wereldwijd
  • Autoverhuur in meer dan 100 landen
  • meer dan 180.000 huurauto's
  • 50.000 Duitse premium auto's
  • het grootste autoverhuurbedrijf van Duitsland

Een auto huren in Montenegro is snel geregeld!

Sixt is de ideale partner wanneer u van plan bent een auto te huren in Montenegro! U kunt in dit mediterrane land namelijk op zes verschillende locaties bij ons terecht voor een huurauto. Zo vindt u ons in de hoofdstad Podgorica bijvoorbeeld op het vliegveld van de stad (TGD), terwijl we op het treinstation ook beschikken over een Meet & Greet locatie. Dit houdt in dat een van onze medewerkers u opwacht met een naambordje en de sleutels van uw auto. Daarnaast zijn we gevestigd in de toeristische plaatsen Budva, Herceg Novi en Tivat aan de kust van Montenegro, met ook op de populaire luchthaven van Tivat (TIV) weer de mogelijkheid een huurauto van ons te regelen.

Montenegro Country

Een auto te huren, waar rekening mee te houden?

Een aantal verkeersregels in Montenegro zijn iets anders dan die in Nederland. Het is ook overdag bijvoorbeeld verplicht altijd met dimlicht aan te rijden. Verder is de maximum snelheid buiten de bebouwde kom 80 km/h, maar u zult merken dat het door het bergachtige terrein van Montenegro in veel gevallen ook nauwelijks mogelijk is harder dan dat te rijden. Sta er verder bij stil dat veel voetgangers oversteken wanneer ze dat zelf willen in plaats van wanneer de verkeersregels dit toelaten. Afgezien daarvan, hoeft u geen moeilijkheden op de weg te verwachten in Montenegro.

Montenegro Country

Een auto huren om Montenegro verder te verkennen

Autoverhuur van Sixt stelt u zonder meer in staat het schitterende Montenegro verder te verkennen. Zo is er de zonnige mediterrane kust met vooral in de baai van Kotor talloze eeuwenoude en bijzonder fotogenieke stadjes. Des te verder u naar het noorden van Montenegro rijdt, des te ruiger het terrein echter wordt. De grillige bergpieken zijn er tot meer dan tweeduizend meter hoog. Hier treft u niet alleen prachtig natuurschoon aan, maar ook oude kloosters en dorpjes waar de tijd op een goede manier heeft stilgestaan. Kortom, Montenegro heeft u heel wat te bieden!

Montenegro Country

 
 

Auto huren op de luchthavens