Auto huren in Podgorica

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Podgorica

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Podgorica Airport, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Podgorica

Auto huren Podgorica – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Podgorica – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Podgorica wordt met SIXT autoverhuur wel heel eenvoudig. U kunt alles online regelen en bent verzekerd van een uitstekend onderhouden voertuig. Geniet van de klasse van een stationwagen of verken Montenegro met een snelle sportwagen.
Goedkoop auto huren in Podgorica

Goedkoop auto huren in Podgorica

Wanneer u in de nabije toekomst naar Montenegro reist, kiest u natuurlijk voor autoverhuur Sixt. Tijdens het reserveringsproces geeft u aan welke voertuigcategorie het best bij uw rijstijl past. Een specifiek model kan niet door Sixt gegarandeerd worden, maar wij zorgen er altijd voor dat er een auto op u wacht die valt binnen de aangegeven categorie. Zo rijdt u niet alleen comfortabel, maar gaat u ook met veel plezier de weg op, ook in het buitenland.
Haal alles uit uw bezoek aan Podgorica

Haal alles uit uw bezoek aan Podgorica

Natuurlijk wilt u, zeker wanneer u op reis bent, zo efficiënt mogelijk met uw tijd omgaan. Een auto huren is dan een uitstekend idee. Hiermee bespaart u namelijk veel tijd, doordat u uw tijd helemaal zelf kan indelen en u niet afhankelijk bent van ander vervoer. U kunt precies die locaties bezoeken die u wilt bezoeken en verliest geen tijd met wachten. Onze autoverhuur in Podgorica vindt u op diverse locaties. Reist u met het vliegtuig naar Montenegro? Kies dan de locatie bij de luchthaven. Gaat u met de trein naar het mooie Podgorica toe? Dan is het natuurlijk aan te raden om voor onze vestiging bij het treinstation te gaan. Zo verliest u geen tijd met het zoeken van onze autoverhuur in Podgorica en kunt u meteen de weg op met uw gehuurde auto.
Geniet met een huurauto in Podgorica

Geniet met een huurauto in Podgorica

De klokkentoren is een van de oudste bezienswaardigheden van de stad. Deze vindt u in de wijk Stara Varol, een deel van de stad dat is gespaard tijdens de oorlog. Met de huurauto kunt u over een moderne bezienswaardigheid rijden: de millenniumbrug. Deze is in 2005 voltooid en maar liefst 140 meter lang. Inmiddels is het de attractie van de stad geworden. Natuurlijk vindt u in het centrum van de stad een gezellig gedeelte waar u lekker een hapje kunt gaan eten en 's avonds gezellig wat kunt gaan drinken. In de omgeving van de stad vindt u veel water en natuur, de stad is gebouwd tussen 5 rivieren en er zijn vele kleine dorpjes en schitterende vergezichten om van te genieten.
Show more

Handige weetjes voor huren in Podgorica

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Podgorica?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Podgorica dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Podgorica.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Podgorica?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Podgorica. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 543 reviews
De route naar SIXT
(5,0)
Overgave voertuig
(4,9)
Service tijdens en na de huur
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Podgorica

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Podgorica?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Podgorica?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Podgorica?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Podgorica

Meer weergeven

Site Navigation