Budva

Auto huren Budva – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u op vakantie of zakenreis gaat naar Montenegro, dan kunt u met een betrouwbare huurauto alles in dit voormalige koninkrijk op uw gemak bezoeken. Bij SIXT autoverhuur kunt u goedkoop een auto huren in Budva, zodat u naast deze historische kustplaats ook andere Montenegrijnse bezienswaardigheden kunt zien. U kunt uw huurauto in Budva zelfs al voor vertrek uit Nederland bij ons reserveren.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop auto huren in Budva

Bij Sixt kunt u goedkoop en eenvoudig in Budva een auto huren. Voor uw vertrek uit Nederland kunt u via onze app, website, of telefonische hotline uw huurauto in Budva al bij ons reserveren. U heeft bij Sixt autoverhuur een ruime keuze uit exclusieve voertuigen. Zo hebben wij onder meer wereldwijd de grootste vloot luxe en sportieve personenauto's van Audi, BMW en Mercedes. Sixt heeft in Budva daarnaast ook scherp geprijsde economische en compacte personenauto's, ruime stationwagens en minibussen voor kleine groepen. Standaard zijn al onze voertuigen voorzien van airconditioning en gemiddeld minder dan zes maanden oud.

Bekijk meer Bekijk minder
Onze autoverhuur in Budva

Onze autoverhuur in Budva

U vindt onze lokale autoverhuur vlak bij de oude stad van Budva. De internationale luchthaven van Tivat (TIV) is het dichtstbijzijnde vliegveld en bevindt zich 21 kilometer ten noorden van Budva. Podgorica (TGD), de tweede internationale luchthaven van het land, ligt ruim 60 kilometer van onze autoverhuur in Budva. Vanaf beide luchthavens rijden er taxi's en bussen naar Budva, maar net als veel andere plaatsen in Montenegro heeft Budva geen treinstation. Wilt u Montenegro wel goed kunnen verkennen, dan is een auto huren in Budva daarvoor een uitstekende oplossing.

De historische kustplaats Budva en natuurlijk Montenegro

De historische kustplaats Budva en natuurlijk Montenegro

De geschiedenis van Budva gaat 3.500 jaar terug, waarmee het één van de oudste nederzettingen aan de Adriatische Zee is. De grote muur om de historische binnenstad stamt uit de vijftiende eeuw en werd door de Venetianen gebouwd. Mede door de kilometerslange zandstranden bij de stad, is Budva tegenwoordig een geliefd vakantieoord. Het bekendste strand in de omgeving is waarschijnlijk het jetsetstrand van Becici, dat enkele kilometers ten oosten van Budva ligt. Montenegro heeft naast een mooie kustlijn ook prachtige en ongerepte natuur in het binnenland, zoals het nationale park Lovcen dat op 50 kilometer rijden van Budva ligt. Als u daar naar toe gaat, dan mag een bezoek aan het vijftiende-eeuwse klooster en het paleis in de voormalige hoofdstad Centinje niet ontbreken.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties