Auto huren in Budva

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Budva

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Budva/Hotel Admiral, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Budva

Auto huren Budva – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Budva – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u op vakantie of zakenreis gaat naar Montenegro, dan kunt u met een betrouwbare huurauto alles in dit voormalige koninkrijk op uw gemak bezoeken. Bij SIXT autoverhuur kunt u goedkoop een auto huren in Budva, zodat u naast deze historische kustplaats ook andere Montenegrijnse bezienswaardigheden kunt zien. U kunt uw huurauto in Budva zelfs al voor vertrek uit Nederland bij ons reserveren.
Goedkoop auto huren in Budva

Goedkoop auto huren in Budva

Bij Sixt kunt u goedkoop en eenvoudig in Budva een auto huren. Voor uw vertrek uit Nederland kunt u via onze app, website, of telefonische hotline uw huurauto in Budva al bij ons reserveren. U heeft bij Sixt autoverhuur een ruime keuze uit exclusieve voertuigen. Zo hebben wij onder meer wereldwijd de grootste vloot luxe en sportieve personenauto's van Audi, BMW en Mercedes. Sixt heeft in Budva daarnaast ook scherp geprijsde economische en compacte personenauto's, ruime stationwagens en minibussen voor kleine groepen. Standaard zijn al onze voertuigen voorzien van airconditioning en gemiddeld minder dan zes maanden oud.
Onze autoverhuur in Budva

Onze autoverhuur in Budva

U vindt onze lokale autoverhuur vlak bij de oude stad van Budva. De internationale luchthaven van Tivat (TIV) is het dichtstbijzijnde vliegveld en bevindt zich 21 kilometer ten noorden van Budva. Podgorica (TGD), de tweede internationale luchthaven van het land, ligt ruim 60 kilometer van onze autoverhuur in Budva. Vanaf beide luchthavens rijden er taxi's en bussen naar Budva, maar net als veel andere plaatsen in Montenegro heeft Budva geen treinstation. Wilt u Montenegro wel goed kunnen verkennen, dan is een auto huren in Budva daarvoor een uitstekende oplossing.
De historische kustplaats Budva en natuurlijk Montenegro

De historische kustplaats Budva en natuurlijk Montenegro

De geschiedenis van Budva gaat 3.500 jaar terug, waarmee het één van de oudste nederzettingen aan de Adriatische Zee is. De grote muur om de historische binnenstad stamt uit de vijftiende eeuw en werd door de Venetianen gebouwd. Mede door de kilometerslange zandstranden bij de stad, is Budva tegenwoordig een geliefd vakantieoord. Het bekendste strand in de omgeving is waarschijnlijk het jetsetstrand van Becici, dat enkele kilometers ten oosten van Budva ligt. Montenegro heeft naast een mooie kustlijn ook prachtige en ongerepte natuur in het binnenland, zoals het nationale park Lovcen dat op 50 kilometer rijden van Budva ligt. Als u daar naar toe gaat, dan mag een bezoek aan het vijftiende-eeuwse klooster en het paleis in de voormalige hoofdstad Centinje niet ontbreken.
Show more

Handige weetjes voor huren in Budva

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Budva?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Budva dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Budva.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Budva?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Budva. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,9
Op basis van 11 reviews
Het voertuig
(5,0)
Overgave voertuig
(5,0)
Inlevering voertuig
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Budva

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Budva?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Budva?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Budva?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Budva

Meer weergeven

Site Navigation