Autoverhuur
Letland
Inklappen
Letland
Gegevens wijzigen

Auto huren in Letland - huurauto online boeken

Een auto huren in Letland: snel en zonder moeite

Bij autoverhuurder Sixt is een auto huren in Letland zo geregeld! In dit middelste van de drie Baltische landen kunt u namelijk op meerdere locaties in de centraal gelegen hoofdstad Riga bij ons aankloppen. Zo kunt u bij onze vestiging op het Riga International Airport(RIX) bijvoorbeeld meteen nadat u geland bent al in n van onze huurauto's wegrijden. Ook staan we in de binnenstad vlakbij het Nationale Kunstmuseum voor u klaar. Een derde vestiging vindt u tenslotte in de noordelijke voorstad Jugla, vanaf waar u de autoweg naar Estland en Sint Petersburg kunt nemen. En of uw bezoek aan Letland nu toeristisch of zakelijk van aard is, we hebben voor elke situatie wel een passende huurauto voor u gereed staan.

Tips voor een auto huren in Letland

Lettland Country

En van de belangrijkste afwijkende verkeersregels in Letland is dat het altijd, dus ook overdag, verplicht is met dimlicht aan te rijden. Voor de rest zult u echter niet veel moeite ondervinden bij deelname aan het verkeer. De meeste wegen van Letland verkeren in relatief goede staat en om andere steden te bereiken volgt u simpelweg een van de acht autowegen vanuit Riga naar de uithoeken van het land. Winterbanden zijn verder verplicht in de maanden december, januari en februari, maar dit zal uiteraard door Sixt verzorgd worden. U hoeft zich zo enkel te bekommeren om het verkennen van dit prachtige land.

Een auto huren om meer van Letland te zien

Lettland Country

Riga is het economische en culturele centrum van Letland met een bijzonder schilderachtige middeleeuwse binnenstad. U zult er moeiteloos enkele dagen door kunnen brengen. Toch heeft de rest van Letland ook heel wat te bieden. Zo kunt u naar de westkust van Letland rijden om de toeristische muziekstad Liepaja te bezoeken, terwijl u in de natuurparken Gauja en Razna naar het oosten juist van de rust en stilte kunt genieten. Met autoverhuur van Sixt komt heel Letland dus zo binnen handbereik te liggen!

Lettland Country

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice