Riga

Auto huren Riga – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Reist u binnenkort naar Riga? Kies dan voor een huurauto van SIXT autoverhuur. Riga is een vrij onbekende bestemming waar nog van alles te ontdekken valt zonder dat u meegesleurd wordt in de stroom van het massatoerisme.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Riga

Een auto huren bij Sixt kan heel eenvoudig via internet, per e-mail of per telefoon. Wij zorgen niet alleen voor een scherpe prijs, maar u bent eveneens verzekerd van een betrouwbare auto. Onze modellen zijn gemiddeld namelijk niet meer dan een halfjaar oud en worden door regelmatig onderhoud in prima conditie gehouden. Of u nu voor zaken of om privéredenen de stad Riga bezoekt, een auto is altijd een goed idee. U kunt precies op de gewenste bestemming komen en daar net zoveel tijd doorbrengen als u zelf wilt. Reist u met kinderen? Onze autoverhuur in Riga regelt graag kinder- of babyzitjes voor de jonge avonturiers. Riga Airport (RIX) ligt op slechts 10 km van het centrum van de stad.

Bekijk meer Bekijk minder
Het mooiste van de stad Riga

Het mooiste van de stad Riga

De meest opvallende bezienswaardigheid in de hoofdstad van Letland is de Petrikerk, een kerk met een zeer spitse toren. Het oudste deel van deze kerk werd al in de 11e eeuw gebouwd. Rijd ook zeker even langs het Vrijheidsmonument heen. Dit monument is opgericht ter ere van Letlands eerste onafhankelijkheid. Het Gilde, in het Engels de Small Guild genaamd, is een sprookjesachtig gebouw waar concerten, conferenties, feesten en bals worden gehouden. Heden ten dage worden er ook rondleidingen gegeven. De pracht en praal in het gebouw is zeker de moeite waard om eens te bewonderen. Wanneer u ervoor kiest om een auto te huren in Riga, kunt u al deze bezienswaardigheden gemakkelijk bereiken. Vooral bij avond is de stad een plaatje. Stap in uw auto en laat u betoveren door de prachtige gebouwen, de honderden lichtjes en de weerkaatsing daarvan op het water.

Met een huurauto uit Riga de omgeving verkennen

Met een huurauto uit Riga de omgeving verkennen

Een eindje buiten de stad, op ongeveer 12 kilometer vanaf het centrum, bevindt zich het Lets Openluchtmuseum. Hier kunt u Letland door de eeuwen heen bewonderen. Diverse huisjes uit de geschiedenis zijn hier nagebouwd, net zoals in het Nederlands Openluchtmuseum. Turaida Castle is een middeleeuws kasteel op ongeveer een uurtje rijden van Riga. Het ligt vlakbij de rivier de Gauja in een bebost gebied. Alleen de rit ernaartoe is al een ervaring op zich. Onze autoverhuur brengt heel Letland dichtbij.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties