Riga Luchthaven

Riga Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Riga International Airport, 1053 Riga

GDS-Code: RIX

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 24:00

Vakanties:

08:00 - 24:00

Extra informatie

Kaart

Nabijgelegen locaties

Goedkoop een auto huren bij Riga Luchthaven

De keuze voor een huurauto op Riga luchthaven is de ideale manier om op uw gemak en naar uw eigen tijdsindeling de hoofdstad van Letland en de directe omgeving te leren kennen. Bij Sixt profiteert u niet alleen van goedkoop een auto huren bij Riga luchthaven, maar ook van een breed aanbod aan nieuwe auto’s, stationwagens, SUV’s, sportauto’s, cabrio’s en busjes met uitstekende huurvoorwaarden en een betrouwbare service. Ons verhuurkantoor is alle dagen geopend, ook op zon- en feestdagen. U kunt bovendien 24 uur per dag uw gehuurde auto ophalen en inleveren.

Bekijk meer Bekijk minder
Een nieuwe, veilige, comfortabele en voordelige auto huren in Marupe District

Een nieuwe, veilige, comfortabele en voordelige auto huren in Marupe District

Sixt autoverhuur is gelegen in het Marupe District, op nog geen 10 kilometer van het centrum van Riga. U heeft een brede voertuigkeuze. Van VW, Opel en Nissan tot Toyota en BMW. U kunt vooraf via de website of telefonisch dan wel ter plaatse op de luchthaven een voertuigcategorie boeken, maar niet een specifiek model auto of busje. U krijgt altijd een huurauto die aan uw wensen en budget voldoet, inclusief winterbanden. Daarnaast kunt u gebruikmaken van handige extra’s als een kinderzitje, navigatie of bescherming voor alle inzittenden.

Met Sixt autoverhuur op Riga luchthaven maakt u het verschil

Met Sixt autoverhuur op Riga luchthaven maakt u het verschil

Onze autoverhuur bevindt zich in de aankomsthal, specifiek in terminal E. U ziet direct na aankomst op Riga luchthaven de kenmerkende oranje kleur van ons verhuurkantoor, waar onze klantvriendelijke medewerkers klaar staan om u van een voordelige, passende auto of busje te voorzien. Met een auto huren verzekert u zich van een comfortabele en veilige reis van Marupe District naar de Letse hoofdstad Riga of het nabijgelegen Jurmala, een van de populairste Baltische verblijfsplaatsen. Ontdek de prachtige Jugendstil architectuur in Riga, de historische St. Peter’s kathedraal en Dom van Riga in het oude centrum, het Bezettingsmuseum en Riga kasteel. Met een huurauto van Sixt maakt u het verschil en brengt u alle hotspots dichterbij.