Sicilië

Sicilië auto huren

Ten zuidwesten van het Calabrië ligt Sicilië, het veelzijdige eiland in de Middellandse Zee met de beroemde gastronomie, natuur en cultuur. Huur een auto op Sicilië om de vele cultuurhistorische plekken en natuurlijk de vulkaan de Etna te bezoeken. Sicilië auto huren: huur een auto bij de luchthavens van Palermo of Catania of ten zuidwesten van het eiland bij het Sciacca/Verdura resort. Pak de auto en bezoek de zinderende hoofdstad Palermo, de leuke stranden en vooral de UNESCO werelderfgoed schatten. Bezoek de tempelvalei of het middeleeuwse Erice. De eersteklas auto's van SIXT zijn altijd scherp geprijsd en inleveren en terugbrengen gaat heel makkelijk met de ruimte openingstijden.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Sicilië

Sicilië auto huren: het is de makkelijkste manier om het eiland te verkennen. Vanaf de luchthavens heb je een ruime keuze aan auto's, van een Fiat 500 of een andere leuke sedan tot aan SUV's en sportieve modellen en cabrio's. Ophalen en terughalen gaat makkelijk en snel, onze vestigingen zijn 7 dagen in de week geopend. Andere extra's zijn altijd bij te boeken zoals een kinderzitje, navigatie of een extra bestuurder. Dagverhuur is ideaal voor als je een dagje een excursie wil doen, maar ook veel je gehele vakantie kun je met weekverhuur of langetermijnhuur een leuke auto uitzoeken.

Handige tips bij je bezoek aan Sicilië, Italië

Beste plekken om te bezoeken op Sicilië

Op Sicilië een auto huren is een must om alles te kunnen bezoeken. Ga zeker de Etna, je kunt de vulkaan zelfs beklimmen om de rookpluimpjes zelf te bewonderen. De hoofdstad Palermo is een echte ongepolijste Italiaanse stad. Met prachtige pleinen, kathedralen maar ook het prachtige park Giardino Garibaldi. Sicilië staat daarnaast bekend om de gastronomie; geniet volop van het uitstekende eten!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Sixt luchthaven
locaties in Italië

Zie alle luchthaven locaties