Autoverhuur
SiciliŽ
Inklappen
ItaliŽ // SiciliŽ
Gegevens wijzigen

Auto huren SiciliŽ – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het zonnige eiland aan de punt van de laars van ItaliŽ is een zeer geliefde vaskantie bestemming. Alle schoonheid van het eiland vast te leggen in een huurauto van sixt is aan te bevelen. Dit om de afstanden tussen de de interessante steden van het eiland te ontdekken. SiciliŽ kent in 3 verschillende steden sixt stations, ter aanvulling hiervan zijn er twee airport stations. Namelijk de luchthaven van palermo en de luchthaven van Trapani.

 
 • SiciliŽ Catania Luchthaven
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Ma. - Zo.08:00 - 23:30
  Feestdag08:00 - 23:30
  Op deze locatie huren

 • SiciliŽ Palermo Luchthaven
  Localitŗ Punta Raisi
  90145 Cinisi

  Ma. - Zo.08:00 - 23:30
  Feestdag08:00 - 23:30
  Op deze locatie huren

 • SiciliŽ Sciacca/Verdura Resort
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  Ma. - Zo.08:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 20:00
  Op deze locatie huren

 • SiciliŽ Catania Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Via Fontanarossa
  95121 Catania

  Ma. - Zo.08:00 - 23:30
  Feestdag08:00 - 23:30

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • SiciliŽ Palermo Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Localitŗ Punta Raisi
  90145 Cinisi

  Ma. - Zo.08:00 - 23:30
  Feestdag08:00 - 23:30

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

 • SiciliŽ Sciacca/Verdura Resort

  Sixt Autoverhuur
  S.S. 115, Km 131
  92019 Sciacca

  Ma. - Zo.08:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 20:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een auto huren in siciliŽ

Een auto huren op SiciliŽ is natuurlijk ook met extra verzekering en volledige afkoop van het eigen risico mogelijk. Er kunt van ons een hoge kwaliteit standaard en alle comfort verwachten. Denk bijvoorbeeld aan kinderzitjes bij uw huurauto, maar ook aan one-way rental tot de toevoeging van extra bestuurders. Een telefoontje of een online reservering vanuit uw vertrouwde computer thuis is voldoende. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor u niet op reis kunt, is gratis annuleren een mogelijkheid. We houden ook rekening met uw behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een kleine auto die makkelijk voor uw hotel te parkeren is of een luxere auto die ook bij uw zakentrip aansluit. Wanneer u dit aangeeft bij uw reservering zullen wij zorgen dat uw wens vervuld wordt. De haven van Cefalu op SiziliŽ

SiciliŽ eiland

SiciliŽ is een eiland nabij het zuiden vann ItaliŽ. SiciliŽ is met haar oppervlakte ongeveer zo groot als BelgiŽ, en is het grootste eiland in the Middellandse Zee. Palermo is de hoofdstad van SiciliŽ, en zeker de moeite waard om te bezoeken, zowel voor de vele winkels als voor de cultuur en de aangename sfeer in Palermo. Naast Palermo is Catania de tweede grootste stad in SiciliŽ en wordt ook wel de culturele hoofdstad van SiciliŽ genoemd. Catania staat bekend om de theaters. SiciliŽ ligt slechts drie kilometer van ItaliŽ af. Aangezien het een groot eiland is, kunt u genieten van maar liefs 1000 kilometer strand. Naast de grote stranden, staat SiciliŽ ook bekend om de vulkaan de Etna, welke de grootste actieve vulkaan van Europa is.

Waar uw reis heen gaat, is aan u, maar om u te inspireren hebben we 3 prachtige routes langs de middellandse zee, die je kunt afleggen met je huurauto, voor u samengevat. U kunt uw reis beginnen in het populairste gedeelte van het eiland, de Etna in het oosten van het land. Iets verder naar het zuiden kunt ervoor kiezen om de krater te bezoeken. U kunt met een gids of alleen met uw auto naar de kabelbaan reizen om uit te komen het de uiterste top. Dit stuk is ook wel bekeend als de zwarte dochter van Etna. Catania is de tweede grootste stad van SiciliŽ, deze staat ook op het lijstje van aanraders. De prachtige haven van deze stad is perfect voor rustige wandeleingen. Iets ten noorden van Catania ligt Taormina, dit levert dankzij gezellige winkels en vele straatartiesten een hele belevenis. Mocht u hier een hotel boeken, kunt u de volgende dag niet alleen Teatrp antico bezoeken maar ook de Letojanni gemeenschap. Dit is in 15 minuten te overbruggen met uw huurauto en biedt en uitgebreide boulevard en een dorpse sfeer naast een cuisine met heerlijke visgerechten. De Etna op Silicie

SiciliŽ Airport

Het is erg gemakkelijk om naar SiciliŽ te reizen met het vliegtuig, aangezien er maar liefs vier internationale luchthavens te vinden zijn. De twee meest bekende airports van SiciliŽ zijn Palermo en Catania. Daarnaast is er nog een vliegveld op Trapani en Comiso. Sixt heeft een autoverhuur locatie op Catania Airport, op Palermo Airport en op Trapini Airport zitten. U kunt gemakkelijk uw auto huren in SiciliŽ door de centrale liggingen. Over het algemeen vliegen de meeste budget maatschappijen naar Trapini.

Met een huurauto kunt u gemakkelijk een rondreis maken door SiciliŽ. Er zijn vier hoofd snelwegen die door SiciliŽ lopen: Palermo naar Mazzara, Catania naar Noto, Catania naar Palermo en Messina naar Palermo. Maar mocht u ook de kleinere prachtige gebieden van SiciliŽ willen zien, dan is het u zeker aan te raden om de kleinere wegen te nemen. Let er echter wel op dat sommige wegen onverhard zijn, maar dat is gelukkig met de huurauto`s van Sixt geen probleem!

Een auto huren in SiciliŽ maakt u zelfstandig

Ziet u uzelf al in een cabrio door het prachtige SiciliŽ rijden? Een auto huren in SiciliŽ bij Sixt biedt u de mogelijkheid om lekker rond te toeren door SiciliŽ. U hoeft niet langer meer met de bus, maar in plaats daarvan kunt u erg comfortabel en op uw eigen tempo in uw huurauto stappen en wegrijden. U hoeft niet meer te wachten of zich te ergeren aan de warmte in de bussen, want u kunt een auto huren met airconditioning, wat wel zo aangenaam is in de warmere maanden. Aangezien sommige wegen niet verhard zijn vinden wij het belangrijk dat u in een veilige en een nieuwe auto rijdt. Bij onze autoverhuur huurt u een huurauto die niet ouder dan 6 maanden is. Hierdoor rijdt u ook nog eens weg in een nieuw model!

Katherdaal in het centrum van Sicilie

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice