Pisa

Auto huren Pisa – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Pisa is een oude Italiaanse stad in de provincie Firenze en telt ongeveer 100.000 inwoners. Pis ligt aan de rivier de Arno en is ook mede beroemd vanwege de bruggen die over de Arno lopen. Daarnaast staat Pisa natuurlijk om de universiteit van Pisa die uit de 12e eeuw komt, en om niet te vergeten natuurlijk het beroemde plein van de wonderen wat ook wel het Piazza del Duomo genoemd wordt. Iedereen die naar Pisa gaat wilt de scheven toren van Pisa uiteraard niet missen. De scheven toren van Pisa behoort bij de kathedraal van Pisa, maar is wel een alleenstaande toren. Deze prachtige stad heeft veel bijzondere gebouwen te bieden te jaarlijks door vele toeristen bewonderd worden.

ALLE SIXT LOCATIES

Pisa Airport

De Pisa Airport ligt ongeveer 6 kilometer ten zuiden van het centrum van Pisa. Binnen 15 minuten bent u in het centrum! Er vliegen een aantal luchtvaartmaatschappijen op Pisa Airport, en bij aankomst op de luchthaven heeft Sixt uiteraard een autoverhuur locatie. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk uw huurauto ophalen en vertrekken richting uw eindbestemming.

Bekijk meer Bekijk minder
Autorijden in Pisa

Autorijden in Pisa

Met een huurauto Pisa ontdekken is echt ideaal. U hoeft zich niet aan andere verkeersregels te houden dan in Nederland wat het een stuk aangenamer maakt. Wanneer u Pisa gaat bezoeken dan kunt u het beste uw huurauto op de parkeerplaats vlakbij de Kathedraal zetten. Er is een parkeerplaats ten noordwesten van de Kathedraal. De wegen zijn verder goed onderhouden en zijn gemakkelijk te bereiden met onze huurautoŽs.

Een auto huren in Pisa maakt het u gemakkelijk

Een auto huren in Pisa maakt het u gemakkelijk

Een auto huren in Pisa maakt het u gemakkelijk, want u bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer. U hoeft niet in een oververhitte bus te zitten, maar u kunt in de door uw gekozen huurauto met airconditioning indien gewenst op uw eigen tempo alle gebieden en gebouwen van Pisa bezoeken. Wilt u liever wat later weggaan, en nog een drankje drinken op een terrasje? Dan is een auto huren in Pisa de oplossing. Weggaan en aankomen op de tijd en plek die u wenst! Om het u nog aangenamer te maken, verhuurt onze autoverhuur uitsluitend nieuwe auto`s. Een huurauto van Sixt is nooit ouder dan 6 maanden. U rijdt dus niet alleen veilig weg maar ook nog eens standaard in een nieuw model!

Een auto huren in Pisa kan op de volgende autoverhuur locatie

Een auto huren in Pisa kan op de volgende autoverhuur locatie

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u uw huurauto direct bij uw aankomst op de Pisa Airport ophalen bij onze autoverhuur locatie. Mocht u uw auto online geboekt hebben dan staat de auto klaar voor vertrek, maar het is natuurlijk ook mogelijk om ter plekke een auto te huren bij onze autohuur in Pisa Airport.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties