Palermo

Auto huren Palermo – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur is de ideale partner om een auto in het Italiaanse Palermo te regelen. In deze hoofdstad van het eiland Sicilië staan we namelijk op twee locaties voor u klaar. Allereerst vindt u ons natuurlijk op het vliegveld van Palermo (PMO), waar we meteen in de aankomsthal over een balie beschikken. Vanaf het vliegveld rijdt u in onze huurauto vervolgens in ongeveer een half uur naar het centrum van de stad. Ons andere filiaal is gelegen aan de Viale Francia, niet ver van de E90 welke de noordkust van het eiland volgt. Vanaf hier bent u ook snel in het bedrijventerrein van Palermo en het nieuwe noordelijke deel van de stad.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Palermo, wat is er te zien?

Palermo is verreweg de grootste stad van Sicilië, met een verleden dat gekenmerkt wordt door periodes van Arabische en Normandische overheersing. Het grote Palazzo dei Normanni en de kleinere, markante bouwwerken Zisa en Cuba stammen bijvoorbeeld uit deze tijd. De elegante pleinen en theaters van meer recente datum zijn echter minstens zo indrukwekkend. Wilt u een erg opmerkelijke attractie bezoeken, dan kunt u naar de Catacomben van de Capucijnen rijden. Dit is een ondergrondse verzameling van achtduizend mummies die al eeuwenlang door plaatselijke monniken onderhouden worden. De rest van Sicilië zien, dat onder andere eindeloze sinaasappelplantages, een ruig vulkaanlandschap en barokke dorpjes biedt, is natuurlijk ook een prima reden in Palermo een auto te huren.

Bekijk meer Bekijk minder
Bij ons een auto huren in Palermo

Bij ons een auto huren in Palermo

Bent u op zoek naar een goede reden om bij ons bedrijf een auto te huren, dan kunt u natuurlijk eerst eens naar de prijs kijken. In een prijsvergelijking voor goedkope prijzen worden we namelijk telkens als een van de meest voordelige autoverhuurders gerekend. Naast goedkope autoverhuur bieden we echter ook eersteklas service. Denk dan aan in uitstekende staat verkerende auto's, ruime openingstijden en de mogelijkheid eenvoudig accessoires zoals een navigatiesysteem bij te boeken. Kortom, voor betrouwbare autoverhuur in Palermo bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties