Napels Luchthaven

Napels Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Viale Fulco Ruffo di Calabria, 80144 Napoli

GDS-Code: NAP

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

08:00 - 23:00

Vakanties:

08:00 - 23:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Napels Luchthaven

Met een auto huren op Napels Airport haalt u alles uit uw vakantie

Haal het maximale uit uw vakantie en ontdek het beste van Napels met een auto huren bij Sixt autoverhuur. De derde stad van Italië is rijk aan geschiedenis en cultuur. Met een huurauto kunt u populaire bezienswaardigheden als de Vesuvius, Teatro di San Carlo, de historische grond van Pompeii en het Koninklijk Paleis zien. Onze autoverhuur bij Napels Luchthaven is hiervoor het ideale vertrekpunt. De afstand tussen Napels Airport (NAP) en het stadscentrum is slechts zeven kilometer. U bent dus snel waar u wilt zijn.

Bekijk meer Bekijk minder
Groot aanbod aan nieuwe auto's van alle topmerken

Groot aanbod aan nieuwe auto's van alle topmerken

Onze autoverhuur op Napels Airport bevindt zich in de aankomsthal. Ons team van medewerkers is u dagelijks van 08.00 tot 22.00 uur persoonlijk van dienst. Ook op zon- en feestdagen. Het aanbod aan huurauto's is bijzonder groot. Van luxe stationwagens, tot sportieve sportwagens tot stijlvolle cabrio's om heerlijk met uw haren in de wind te rijden. Autorijden is een feest in een nieuwe BMW, Mercedes of Audi. Temeer daar de rijkilometers, WA-verzekering, navigatiesysteem, diefstal- en schadedekking en kosteloze overboeking en annulering al zijn inbegrepen in de huurovereenkomst.

Hoogstaande service en dienstverlening op maat

Hoogstaande service en dienstverlening op maat

Sixt heeft service hoog in het vaandel staan. U kunt op afspraak overdag, 's avonds of 's nachts uw gehuurde auto ophalen of terugbrengen. Wij bieden een 24-uurs service. Op verzoek kunnen wij een kinderzitje voor u regelen, een extra bestuurder verzekering afsluiten of uw verzekering opwaarderen naar all-risk. Kies voor een auto huren bij Napels Luchthaven en profiteer van onze goedkope autoverhuur met een online boeking (via onze website of handige app voor smartphone en tablet) of telefonische reservering (+31(0)23 56 986 56). Wij wensen u een heerlijk verblijf in de Italiaanse laars.