Lombardy

Lombardije auto huren

Op zoek naar een vakantie om te genieten van de dolce vita? Wij hebben verschillende SIXT-locaties in Lombardije, dus welke kant je ook op wilt, je zit altijd goed. Denk aan een SIXT-vestiging op het vliegveld van aankomst, of een strategisch gelegen punt in de hoofdstad van Lombardije, Milaan. Bij SIXT kun je in Lombardije zelf een auto huren, om te genieten van een geweldige trip – waar je ook naartoe gaat. Als je gaat voor een rondreis door de regio, is een SUV of bestelbusje ideaal. In beide auto’s kun je veel bagage meenemen, en zit je altijd comfortabel. Wil je liever de blits maken in de mode-hoofdstad Milaan? Dan ga je natuurlijk voor een luxe- of sportmodel.

ALLE SIXT LOCATIES

 SIXT-diensten in Lombardije

Bij SIXT kun je zoals altijd terecht voor verschillende soorten auto’s om te huren in Lombardije. Zo kies je uit economy, compact, sedan, bestelbusje, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, en natuurlijk luxe- en sportmodellen. Deze voertuigen maak je af met boekbare extra’s zoals GPS of een kinderstoeltje. Zo hoef je je eigen kinderstoel niet mee te nemen in het vliegtuig – wel zo fijn. Als je slechts voor een dagtripje gaat, kun je voor eendagsverhuur gaan. Ben je van plan een minivakantie te houden? Kies dan voor langetermijnverhuur.

Handige tips bij je bezoek aan Lombardije in Italië

FLEXIBELE HUUROPTIES:

Vooruit plannen is soms lastig. Maar bij SIXT zijn we gelukkig flexibel. Daarom kun je bij ons altijd kosteloos annuleren!

BOEKBARE EXTRA'S:

Wil je liever niet alleen rijden? Je kunt een tweede bestuurder bijboeken. Zo kun je zelf ook nog extra genieten van je trip in Lombardije.

BENODIGDE DOCUMENTEN:

Om je auto te huren in Lombardije hebben wij een geldig identiteitsbewijs van je nodig. En vergeet ook je rijbewijs niet!

Beste plekken om te bezoeken in Lombardije

  • Milaan: Je kunt de modehoofdstad van de wereld natuurlijk niet overslaan als je in Lombardije bent. Pak een terrasje om de Italiaanse mode live op straat te bewonderen. Ga voor een heerlijke espresso en vergeet je zonnebril niet.
  • Bergamo: sluit je reis af met een bezoek aan Bergamo. Deze kleine stad, een van de oudste van Lombardije, heeft veel prachtige gebouwen om te bezoeken. Bezoek ook de oude stadsmuren, die je makkelijk kunt bereiken met de funicolare di città, een kabelbaan uit 1887.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties