Lazio

Auto huren Lazio – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de SIXT autoverhuur kunt u tijdens uw verblijf in Lazio diverse aantrekkelijke en scherp geprijsde personenauto's of een handige bestelbus huren vanaf 1 dag tot enkele weken aan toe. Zo kunt u in de regio op comfortabele wijze een aantal fraaie bezienswaardigheden bezoeken zoals natuurlijk in Rome het beroemde Colosseum, het Forum Romanum en het Sint-Pietersplein. Verder kunt u ruimschoots genieten van de geweldige natuur in Lazio en de vele schilderachtige dorpjes die u met uw huurauto in de omgeving tegenkomt.

ALLE SIXT LOCATIES

De autoverhuur in Lazio is u graag van dienst!

Een auto huren in Lazio gaat nergens zo gemakkelijk als bij onze goedkope autoverhuur. Onze dienstverlening en de kwaliteit van ons aanbod zijn optimaal en wij laten u graag doormiddel van een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zien hoe laag onze tarieven zijn. U kunt onze goede voorwaarden voor een auto huren én het auto aanbod eenvoudig online bekijken op onze website waar u desgewenst ook direct een auto kunt reserveren. Neemt u op de website vooral ook een kijkje bij onze topaanbiedingen waarin wij regelmatig mooie deals aanbieden. Wij zien u graag op één van onze locaties op de luchthaven Ciampino bij Rome, op het station aan de Piazza S. Giuseppe 19 04100 in Latina of aan de Via Monti Lepini 03100 in Frosinone.

Bekijk meer Bekijk minder
Succes verzekerd bij de autoverhuur in Lazio!

Succes verzekerd bij de autoverhuur in Lazio!

Bij ons een auto huren in Lazio staat altijd garant voor succes. Bij de autoverhuur in Lazio heeft u de keuze uit onder andere ruime personenauto's voor het gezin of luxe directieauto's voor al uw zakelijke afspraken. Wij hebben veel verschillende handgeschakelde modellen en uitvoeringen met een automaat in het assortiment. Zo kunt u bij ons altijd een auto huren die voldoet aan uw persoonlijke voorkeuren. Iedere huurauto in bij ons is maximaal een half jaar oud en zeer goed onderhouden. U bent dus altijd onderweg in een zeer betrouwbare en veilige auto die optisch in nieuwstaat verkeert. Onze medewerkers zien uw komst graag tegemoet op een van onze locaties in Lazio.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties