Lamezia Terme

Auto huren Lamezia Terme – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Onze autoverhuur in Lamezia Terme is het ideale startpunt voor een zonovergoten vakantie. Gelegen in zuidelijk Italië is het er bijna altijd heerlijk weer. U kunt er genieten van het zuidelijk temperament van de bevolking, maar tegelijkertijd van het heerlijke lome plattelandsleven. Dankzij onze goedkope autoverhuur heeft u ter plekke een vertrouwde partner in de autoverhuur en staat niets een heerlijke vakantie meer in de weg. Een auto huren is kiezen voor vrijheid.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig een auto huren in Lamezia Terme

Wie vaker een auto heeft gehuurd bij Sixt is bekend met onze voordelen. Onze grootste kracht is misschien wel dat al onze vestigingen, waar ook ter wereld, volgens dezelfde formule werken. Bij ons een auto huren betekent dus kiezen voor vertrouwde zekerheid. Door onze dagelijkse prijsvergelijking voor goedkope huurauto's weet u zeker dat er in de regio geen goedkopere verhuurder is. Alle auto's in ons assortiment zijn nieuw. Een half jaar na aanschaf verkopen wij de auto's weer, zodat u altijd in een nieuwe auto rijdt. De mogelijkheid bestaat om de auto op te halen en terug te brengen buiten de openingstijden. Ook bij de autoverhuur in Lamezia Terme is het mogelijk de auto te reserveren en klaar te laten zetten, waarbij onze medewerkers de accessoires aanbrengen die u wenst. Zo kunt u direct na aankomst vertrekken en genieten van uw vakantie!

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de natuur en de eindeloze stranden in Calabrië

Ontdek de natuur en de eindeloze stranden in Calabrië

Lamezia Terme ligt in de punt van de laars van Italië. Het heerlijke klimaat vormt voor de meeste bezoekers de aantrekkingskracht om deze streek te bezoeken. De Tyrreense zee in het westen en de Ionische zee in het oosten worden gescheiden door nog geen veertig kilometer land. De meest schitterende rotspartijen vormen de achtergrond bij zonovergoten stranden. Landinwaarts heeft Calabrië schitterende natuur te bieden. Met uw huurauto rijdt u door een rotsachtig landschap met afwisselende vegetatie. Sicilië is eenvoudig te bereiken, maar u kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid de kust verkennen en op zoek gaan naar dat ene mooie strand. Met een huurauto heeft u alle vrijheid!

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties