Autoverhuur
Kalabrien
Inklappen
ItaliŽ // Kalabrien
Gegevens wijzigen

Auto huren Kalabrien – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Lamezia Terme Luchthaven
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Lamezia Terme Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Via aeroporto di Lamezia Terme
  88046 Lamezia Terme

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren Kalabrien kilometers lang vakantieplezier

Dit gebied wordt door dichters 'De mooiste kilometers van ItaliŽ' genoemd. Met Sixt autoverhuur Kalabrien ervaar je elke centimeter van deze schoonheid. Kalabrien of Calabria ligt helemaal in het puntje van de laars van ItaliŽ. Het is een gebied van ruim 15.000 vierkante kilometers gevuld met schoonheid.

Autoverhuur Kalabrien, kwaliteit en service

Onze autoverhuur servicepunten bevinden zich op 7 plekken in de regio. Bij vliegvelden Lamezia termen (SUV) en Reggio Calabria (REG) kunt u een auto huren. Daarnaast vindt u ons in Cosenza, Catanzaro, Siderno, Tropea en Vibo Valentina voor uw ideale huurauto. Hier kunt u 24 per dag gebruik maken van onze service. U kunt kiezen uit diverse luxe automodellen. Wilt u gebruik maken van extra faciliteiten zoals een navigatiesysteem of een autostoeltje, dan kunt u deze eenvoudig bijboeken. Een auto huren gaat namelijk snel en simpel via onze site, de handige sixtapp of via het reisbureau. Uw rekening ontvangt u per email, post of kunt u online inzien. Zo kunt u het geld makkelijk overmaken of betalen bij het afhalen van de auto. Met onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's betaalt u bovendien nooit te veel. Goedkope autoverhuur betekent bij ons ook stijlvolle auto's met een service van klasse.

Auto huren Kalabrien, kilometers maken en vakantie vieren

Veel toeristen komen als ze ItaliŽ bezoeken niet zuidelijker dan Rome en dat is eigenlijk jammer. Want Calabria is een prachtige streek met adembenemende stranden en een helderblauwe zee. Kilometers met uw huurauto maken is hier puur vakantie vieren. Kalabrien heeft veel natuur en natuurparken zoals Parco Nazionale di Sila waar nog wolven leven. De rijke geschiedenis en de overblijfselen hiervan zijn in heel Calabria te ontdekken. Bijvoorbeeld de Tavolo Palatine, een vroegere verzamelplaats van ridders voor de kruistochten met de resten van Griekse tempels. Kalabrien heeft een eigen keuken met Griekse en Arabische invloeden. U kunt genieten van regionale visgerechten in bijvoorbeeld Reggio di Calabria. Kortom: onze autoverhuur Kalabrien is het begin van een kilometerslange ontdekkingstocht van de schoonheid van Zuid ItaliŽ.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice