Auto huren in Genua

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Genua

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Genua Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Genua

Auto huren Genua – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Genua – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Genova is de stad bij uitstek om het authentieke Italië te ontdekken. Het is een havenstad met een schitterend en levendig historisch centrum en meer cultuur en kunst dan het oog aankan. Daarnaast is Genova, door de centrale ligging, een uitstekende uitvalsplaats om Ligurië te verkennen. Aan de ene kant, tussen Ventimiglia aan de grens met Frankrijk en Genova in, is de chique Bloemenriviera met wereldbekende plaatsen zoals San Remo en diens weeldige mediterrane vegetatie. Aan de andere kant, tussen Genova en de Toscaanse kust in, vindt u woestere landschappen met hoge kliffen en bochtige kustwegen. Hier vindt u het beroemde Portofino en de vijf dorpen van Cinque Terre. De omgeving is zeer geschikt om een auto te huren om de regio verkennen, omdat veel pittoreske plaatsjes hier in de streek niet bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.
Een auto huren, voordelig en betrouwbaar

Een auto huren, voordelig en betrouwbaar

De autoverhuur van Genova is gelegen aan een centraal plein in de stad. U kunt een navigatie systeem bij uw huurauto boeken zodat u zorgeloos de omgeving van Genova kunt verkennen. Al onze auto's zijn modern en betrouwbaar. Geen enkele auto in ons wagenpark is ouder dan 6 maanden. Bovendien is onze autoverhuur erg voordelig, zoals u kunt merken bij een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Zult u met veel bagage reizen? Hoeveel passagiers zullen er meerijden? Voor elke omstandigheid kunt u de ideale auto huren in Genova. Onze vriendelijke medewerkers adviseren u graag, zodat u de juiste keuze kunt maken die op uw persoonlijke situatie aansluit. U kunt een auto bij ons telefonisch reserveren maar ook online via www.sixt.nl of via de app. Het verhuurstation van Genova centrum is elke ochtend open van maandag tot en met zaterdag. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de Nederlandse hotline of op het lokale nummer: + 39-6-652111
Autoverhuur Genova

Autoverhuur Genova

Of u Genova slechts aandoet als tussenstop om de regio te verkennen of dat u daadwerkelijk van plan bent de stad zelf te ervaren, trekt u vooral een middag uit voor de mooie musea van Genova. De natuur in Ligurië is schitterend maar minstens zo indrukwekkend zijn enerzijds de culturele erfenis in de regio en anderzijds de culinaire hoogstandjes. Het aangename klimaat zorgt er gelukkig voor dat er elk jaar weer langdurig van Ligurië genoten kan worden. Dankzij de goedkope autoverhuur van Sixt houdt u ook nog eens meer over voor uw vakantie!
Show more

Handige weetjes voor huren in Genua

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Genua?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Genua dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Genua.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Genua?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Genua. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 465 reviews
Inlevering voertuig
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)
Overgave voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Genua

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Genua?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Genua?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Genua?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Genua

Meer weergeven

Site Navigation