Fiumicino

Auto huren Fiumicino – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U kunt op een prettige wijze een goede auto huren in Fiumicino, bij de autoverhuur van SIXT. Wij bieden u voortdurend scherpe prijzen, jonge auto's, heldere huurovereenkomsten en de mogelijkheid tot het reserveren van diverse extra's. Bij onze goedkope autoverhuur staat u centraal, en dit merkt u. Een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zal ook uitwijzen dat onze tarieven aantrekkelijk laag liggen, ongeacht het soort huurauto of de duur van de huurovereenkomst. Wij zetten ons graag in voor uw gemak in het buitenland, ook vanuit onze autoverhuur in Fiumicino, Italië.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren die bij u past

In ons assortiment vindt u altijd een auto die goed past bij uw doeleinde. Verblijft u in Italië voor een fijne vakantie met het hele gezin, voor een romantisch weekend met twee personen of bezoekt u het land wellicht voor een zakelijke afspraak? In alle gevallen heeft u specifieke wensen, en hier komen wij graag aan tegemoet. U kunt bij ons een auto huren die goed bij u past. Zo staan er bij onze autoverhuur in Fiumicino onder meer zakelijke auto's zoals BMW en Mercedes klaar, maar ook diverse gezinsauto's en sportieve huurauto's voor de liefhebber. Met een gehuurde auto kunt u uw eigen dagen inplannen en uw verblijf in de prachtige Italiaanse regio inrichten zoals u het wilt. U bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer of een kostbare taxi, maar kan voortdurend uw eigen gang gaan, tegen een vriendelijke prijs.

Bekijk meer Bekijk minder
Geniet van de fijnste uitjes

Geniet van de fijnste uitjes

Een auto huren in Fiumicino is een ideale optie als u leuke uitjes in de omgeving wilt maken. Deze kleine stad heeft veel moois te bieden en u kunt er prachtige uitstapjes maken in de directe omgeving. Zo rijdt u vanaf onze autoverhuur in Fiumicino gemakkelijk naar de ruïnes van de Castello di Porto, de Necropolen van Isola Sacra of de indrukwekkende Basilica di S. Ippolito. U reserveert de gewenste auto eenvoudig via uw reisorganisatie, of direct bij ons. U kunt bij Sixt boeken via de app, de website of het callcenter. Wij helpen u graag verder, ook in het buitenland.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties