Autoverhuur
Firenze
Inklappen
ItaliŽ // Firenze
Gegevens wijzigen

Auto huren Firenze – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Florence Luchthaven
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00
  Op deze locatie huren

 • Florence Centraalstation
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  Ma. - Zo.08:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 20:00
  Op deze locatie huren

 • Florence Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Via del Palagio degli Spini
  50145 Firenze

  Ma. - Zo.08:00 - 23:00
  Feestdag08:00 - 23:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Florence Centraalstation

  Sixt Autoverhuur
  Piazza della Stazione
  50123 Firenze

  Ma. - Zo.08:00 - 20:00
  Feestdag08:00 - 20:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, SUV's

Een auto huren in Florence

Een auto huren bij de autoverhuur van Sixt in Florence is voordelig en zo geregeld. U vindt ons zowel op Florence Airport (FLR), als in de stad Florence bij het centraal station (Firenze SMN) aan de Via Borgognissanti 96 in 50123 Firenze. De openingstijden van de beide balies vindt u op deze website. Wilt u liever niet wachten, boek dan een auto via deze website, via uw mobiele telefoon of op uw reisbureau. Boeken kan natuurlijk ook telefonisch. Auto's afhalen en inleveren kan op ieder moment van de dag of nacht bij de autoverhuur in Florence. Om het geld hoeft u het niet te laten. Sixt staat voor goedkope autoverhuur en prima service!

Voordelig maatwerk bij autoverhuur in Florence

Dat een auto huren maatwerk is, weten we als geen ander. Of het nu gaat om auto's en stationwagens of sportauto's en cabrio's, er is altijd een auto die aan uw wensen voldoet. De auto's zijn nooit ouder dan een half jaar. Onze auto's zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Vindt u dat onvoldoende, dan kunt u deze verzekering uitbreiden tot een all-risk verzekering. Service is bij ons meer dan vanzelfsprekend. Wij zijn 24/7 bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Een kinderzitje of een navigatiesysteem kan eenvoudig worden bijgeboekt. Wilt u liever niet alleen zelf rijden, geef dan tegen een geringe meerprijs een extra bestuurder door. Ervaar dat maatwerk ook voordelig kan zijn. Maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's.

Een auto huren en Florence ontdekken

Florence is een van de bekendste cultuursteden van de Europa. Veel bekende kunstenaars werden in deze stad geboren of verbleven er. U ziet dat terug in de bijna ontelbare musea, kerken, kloosters, bruggen en pleinen. De bekende bouwmeester Brunelleschi ontwierp een huzarenstukje voor de beroemde dom: een koepel. Niemand had er destijds vertrouwen in, maar hij staat nog steeds! Het Uffizi bewaart niet alleen schilderijen of beelden van Michelangelo, maar ook van Leonardo da Vinci en Sandro Botticelli. In de panden van de Ponte Vecchio over de Arno zijn leuke winkeltjes te vinden. Kortom, in Florence komt u oren en ogen te kort. Ogen die u vast ook de kost wilt geven in de prachtige natuur van het rond Florence gelegen Toscane. Door een auto te huren in Florence brengt u de natuur en de overige steden van Toscane snel en voordelig binnen handbereik!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice