Cagliari

Auto huren Cagliari – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De stad Cagliari met een auto verkennen, dan u bent bij autoverhuur Cagliari aan het juiste adres. Bij SIXT, dat een vestiging heeft op vliegveld Elmas (CAG), kunt u een nieuwe auto huren met een navigatiesysteem waardoor, het ritje naar de zes kilometer verderop gelegen hoofdstad van Sardinië een makkie wordt. Een auto huren is ook ideaal om andere bezienswaardigheden op Sardinië te kunnen bereiken.

ALLE SIXT LOCATIES

Oude stadsmuren in tact

Cagliari is een heerlijk stad om tijd in door te brengen. Het heeft een groot cultureel leven en biedt tegelijkertijd maximale ontspanning met prachtige stranden en baaien. Het is een bruisende stad. De haven bijvoorbeeld is indrukwekkend. U kunt er genieten van de grote cruisseschepen die er aanmeren. In de stad herleven oude tijden en de archeologische vondsten geven een beeld van vervlogen tijden. De wijk Castello is de hotspot in Cagliari. Het is gebouwd op een heuvel en vormt de oude nog deels ommuurde stad van Cagliari. U vindt er 'Castello', het kasteel. Andere bezienswaardigheden zijn Cattedrale di Santa, het plein Piazza Palazzo of Torre San Pancrazio, deze uit 1305 gedateerde toren is het pronkstuk van de stad. Maar ook overblijfselen uit de Romeinse tijd als het amfitheater en mooie botanische tuinen maken Cagliari tot een bijzondere stad. En wat denkt u van de gezellige cafés en restaurantjes waar heerlijk wat gedronken en gegeten kan worden.

Bekijk meer Bekijk minder
Met huurauto naar strand

Met huurauto naar strand

Ook buiten de prachtige stadsmuren van Cagliari is er genoeg te zien. Het kleine plaatsje Pula is met de auto zeer gemakkelijk te bereiken. De rit duurt ruim 30 kilometer maar dan komt u terecht op de prachtige stranden van Chia. Ook rond Pula is er op archeologisch gebied veel te zien. De combinatie van strand, cultuur en lekker eten in de restaurants, maakt het autoritje dubbel en dwars waard.

Auto huren Cagliari

Auto huren Cagliari

Bij auto huren in Cagliari kunt u het beste eerst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken. U ontdekt dan altijd dat Sixt de goedkope autoverhuur heeft. Maar betrouwbaarheid is net zo belangrijk. Deze autoverhuur beschikt over nieuwe auto's waardoor de alleen maar kwalitatief goede auto's worden geleverd. Autoverhuur Cagliari maakt alles in een keer in orde: de huurovereenkomst, verzekeringen en bijvoorbeeld een kinderzitje. U bent bij hen in goede handen.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties