Auto huren in Cagliari

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Cagliari

Auto huren Cagliari – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Cagliari – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De stad Cagliari met een auto verkennen, dan u bent bij autoverhuur Cagliari aan het juiste adres. Bij SIXT, dat een vestiging heeft op vliegveld Elmas (CAG), kunt u een nieuwe auto huren met een navigatiesysteem waardoor, het ritje naar de zes kilometer verderop gelegen hoofdstad van Sardinië een makkie wordt. Een auto huren is ook ideaal om andere bezienswaardigheden op Sardinië te kunnen bereiken.
Oude stadsmuren in tact

Oude stadsmuren in tact

Cagliari is een heerlijk stad om tijd in door te brengen. Het heeft een groot cultureel leven en biedt tegelijkertijd maximale ontspanning met prachtige stranden en baaien. Het is een bruisende stad. De haven bijvoorbeeld is indrukwekkend. U kunt er genieten van de grote cruisseschepen die er aanmeren. In de stad herleven oude tijden en de archeologische vondsten geven een beeld van vervlogen tijden. De wijk Castello is de hotspot in Cagliari. Het is gebouwd op een heuvel en vormt de oude nog deels ommuurde stad van Cagliari. U vindt er 'Castello', het kasteel. Andere bezienswaardigheden zijn Cattedrale di Santa, het plein Piazza Palazzo of Torre San Pancrazio, deze uit 1305 gedateerde toren is het pronkstuk van de stad. Maar ook overblijfselen uit de Romeinse tijd als het amfitheater en mooie botanische tuinen maken Cagliari tot een bijzondere stad. En wat denkt u van de gezellige cafés en restaurantjes waar heerlijk wat gedronken en gegeten kan worden.
Met huurauto naar strand

Met huurauto naar strand

Ook buiten de prachtige stadsmuren van Cagliari is er genoeg te zien. Het kleine plaatsje Pula is met de auto zeer gemakkelijk te bereiken. De rit duurt ruim 30 kilometer maar dan komt u terecht op de prachtige stranden van Chia. Ook rond Pula is er op archeologisch gebied veel te zien. De combinatie van strand, cultuur en lekker eten in de restaurants, maakt het autoritje dubbel en dwars waard.
Auto huren Cagliari

Auto huren Cagliari

Bij auto huren in Cagliari kunt u het beste eerst een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken. U ontdekt dan altijd dat Sixt de goedkope autoverhuur heeft. Maar betrouwbaarheid is net zo belangrijk. Deze autoverhuur beschikt over nieuwe auto's waardoor de alleen maar kwalitatief goede auto's worden geleverd. Autoverhuur Cagliari maakt alles in een keer in orde: de huurovereenkomst, verzekeringen en bijvoorbeeld een kinderzitje. U bent bij hen in goede handen.
Show more
Handige weetjes voor huren in Cagliari
Autoverhuur onder de 25 in Cagliari:
Als je minstens 1 jaar een rijbewijs hebt kan je al vanaf 18 jaar een auto huren in Cagliari. Je hebt keuze uit een kleinere selectie en betaalt een underage fee.
Autoverhuur zonder creditcard in Cagliari:
Heb je op dit moment geen creditcard in bezit? Je kan je huurauto bij onze locaties in Cagliari ook gewoon met je pinpas betalen.
Flexibele huuropties:
Wil je je bezoek aan Cagliari graag zo flexibel mogelijk houden? Kies dan voor later betalen en je kan je boeking kosteloos weer annuleren.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,8
Op basis van 1124 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,9)
Het voertuig
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Cagliari
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Cagliari?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Cagliari?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Cagliari?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Cagliari?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Cagliari?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Cagliari

Meer weergeven