Bologna

Huur een auto in Bologna

Je landt op Bologna Luchthaven (BLQ) en wilt zo snel mogelijk, met al je bagage en je hele reisgezelschap, door naar je volgende bestemming. Huur een auto in Bologna, op centrale locaties als het vliegveld en het treinstation, en je hebt de keuze uit de brede vloot van SIXT, met premium modellen voor economy prijzen. SIXT bied je service, stijl en comfort met de perfect passende huurauto voor iedere trip. Wat denk je van een compacte Italiaanse sedan waarin je door de nauwe straatjes en steegjes van de stad navigeert? SUV’s met hun hogere modellen geven je het beste uitzicht, en wie door de regio van Bologna reist wil niks missen.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Bologna

Huur een auto in Bologna en verken de regio vanuit alle comfort met je SIXT huurauto. Wie een midweek of weekend in alle vrijheid wil rondtoeren huurt voor een korte termijn. Ben je van plan langer te blijven, dan biedt SIXT je extra voordeel bij een lange termijnverhuur. Kies uit modellen van nog geen drie maanden oud. Met de verschillende boekbare extra’s richt je je premium sedan, station wagen of coupe verder in. Zo zorg je voor de veiligheid van de kleinste passagiers met kinderzitjes en wijst GPS je de weg zodra je hebt gekozen uit de geweldige bestemmingen in en rondom Bologna.

Handige tips bij bezoek aan Bologna

Wat te doen in Bologna

Geniet van la dolce vita in Bologna in de Emilia Romagna regio met alle kunst, cultuur, architectuur en natuurlijk de Italiaanse culinaire hoogstanden. Vanuit Bologna maak je bovendien fantastische daytrips naar iconische culinaire locaties als Modena, bekend om de Balsamico azijn, Reggio Emilia voor de echte Parmezaanse kaas en Ravenna vol UNESCO erfgoed.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties