Bari

Auto huren Bari – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Bari was nog nooit zo eenvoudig met SIXT autoverhuur. Onze autoverhuurlocatie bevindt zich op de luchthaven van Bari (BRI). Het is het ideale vertrekpunt voor een Italiaans avontuur. Het is slechts 8 kilometer rijden naar de historische oude stad Bari, met zijn talrijke pleinen en kerken. U bent met uw huurauto dus zo bij deze populaire havenplaats aan de Adriatische zee. Het opvallende Zwabische kasteel met grote galerij is een bezoek meer dan waard. Of besluit een auto huren in Bari te koppelen aan een autotrip naar de nabijgelegen Grotti di Castellana, behorend tot de diepste grotten ter wereld.

ALLE SIXT LOCATIES

Profiteer van onze voordelige autoverhuur in Bari

Gemak dient de mens. U kunt direct na aankomst van uw vlucht op luchthaven Karol Wojtyla - vernoemd naar Paus Johannes Paulus II - naar onze autoverhuur in Bari lopen. Kies uit een verscheidenheid aan auto's die maximaal een halfjaar oud zijn. Het aanbod loopt uiteen van stadsauto's en cabrio's tot SUV's en stationwagens. U wilt natuurlijk niet duur uit zijn. Profiteer van onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en doe uw voordeel met goedkope autoverhuur op de luchthaven van Bari. Met interessante opties als een all-risk verzekering, bijboeken van een extra bestuurder, een kinderzitje en een navigatiesysteem gaat u veilig en zorgeloos op weg. Reserveren gaat snel en is gemakkelijk. Via onze website, telefonisch (+31(0)23 56 986 56), via uw reisbureau of door gebruik te maken van onze app voor voor uw smartphone of tablet.

Bekijk meer Bekijk minder
Met een huurauto de regio Apulië ontdekken

Met een huurauto de regio Apulië ontdekken

Bari is de hoofdstad van de regio Apulië in Zuid-Italië. Een auto huren is een uitstekende manier om van de omgeving te genieten. De universiteitsstad biedt een perfecte mix tussen klassiek en modern. Het stadscentrum toont een netwerk van smalle straatjes met een scala aan bars en restaurants. Een auto huren is ideaal om alle mooie plekken van deze stad te ontdekken die vroeger deel uitmaakte van het Romeinse Rijk. Rijd langs de Domkerk uit de 12e eeuw, maar vergeet ook niet even te stoppen bij de Basiliek van Sint-Nicolaas. Hier liggen de stoffelijke resten van de bisschop van Myra en beschermheilige van de stad. Met onze autoverhuur in Bari legt u alle verborgen schatten bloot.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties