Auto huren in Israël

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Vertrekpunten voor je reis in Israël

Meest populair in Israël

*De prijzen zijn berekend op 01.04.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Tel Aviv Int. Luchthaven, beginnend op 08.04.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Ontdek Israël

Een auto huren in Israël is snel geregeld!

Een auto huren in Israël is snel geregeld!

Bij Sixt houden we de zaken graag simpel. Het verkrijgen van een perfecte huurauto is bij ons dan ook zeer snel en betrouwbaar te regelen. Al ons vervoer wordt altijd uitstekend onderhouden en staat garant voor veel veilige en comfortabele kilometers in Israël. Op al onze locaties treft u bij onze autoverhuur een groot aanbod van moderne auto's van klein tot groot aan. Of u Israël nu als toerist bezoekt of vanwege zakelijke belangen, wij hebben altijd een auto voor u op voorraad die aansluit bij uw wensen en eisen.
Sixt stelt nooit teleur bij het auto huren in Israël!

Sixt stelt nooit teleur bij het auto huren in Israël!

Wanneer u bij ons in Israël een auto komt huren zult u nooit teleurgesteld worden. Wij verhuren zeer recente auto's die u tijdens uw reis door Israël op technisch gebied niet in de steek zullen laten. En ook optisch is de kwaliteit van al onze auto's te allen tijde dik in orde. Wij laten u niet eerder bij ons autoverhuurbedrijf vertrekken dan dat u en wij er van overtuigd zijn dat u beschikt over uitmuntend vervoer. Als maatgevend wereldbedrijf kunnen wij ons geen slordigheden veroorloven en wij maken uw verblijf in Israël dan ook graag tot een succes al het gaat om de verhuur van een uitstekende en scherp geprijsde auto!
Auto huren in Israël - huurauto online boeken

Auto huren in Israël - huurauto online boeken

U kunt in Israël bij SIXT een goede auto huren tijdens uw bezoek aan het Midden-Oosten. In een druk bezocht land als Israël is het altijd plezierig om over veilig en comfortabel vervoer te beschikken wanneer u dit fantastische land met zijn vele bezienswaardigheden wilt gaan bekijken. Er zijn in Israël maar liefst 25 locaties waar u onze autoverhuur aantreft. Op onze website vind u alle adressen waar wij gevestigd zijn. Voor het bespreken van een huurauto in uitstekende staat zijn onze professionele medewerkers u bijzonder graag van dienst met een goed advies. Wij verhuren eersteklas auto's in diverse prijsklassen tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden die wij voor u vastleggen in een duidelijk huurcontract.
Show more
Handige weetjes voor huren in Israël
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Israël?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Israël dien je tenminste 21 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Israël.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Israël?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Israël

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Israël?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Israël?