Kos Luchthaven

Kos Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 853 02 Kos

GDS-Code: KGS

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 21:30

Vakanties:

08:00 - 21:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Kos Luchthaven

Een Auto huren op Kos Luchthaven

Met een huurauto van Sixt heeft u vanaf het vliegveld Kos de mogelijkheid het eiland uitstekend te bekijken. Dat kan met een personenauto, maar ook met voertuigen die plaats bieden aan een groter gezelschap. Ideaal voor vriendengroepen of meerdere families. Er is ruime keuze uit diverse modellen, afhankelijk van uw wensen: bijvoorbeeld een luxe auto, sportief model of automaat. Wie online reeds de auto reserveert, weet dat het gevraagde voertuig na aankomst gereed staat.

Bekijk meer Bekijk minder
Makkelijk bereikbaar

Makkelijk bereikbaar

Een auto huren op het vliegveld gaat makkelijk en efficiënt, want de autoverhuur is te vinden in de aankomsthal van het vliegveld. De huurauto's bevinden zich in de parkeergarage van de luchthaven. Omdat het vliegveld (KGS) heel centraal op het eiland ligt, bent u met een bij Sixt gehuurde auto snel op uw plaats van bestemming. Goedkoop een auto huren op Kos Luchthaven kan op de voor u meest makkelijke manier, zoals telefonisch, via de mobiele app of via deze website waarbij u meteen ziet wat de kosten zijn via deze autoverhuur.

Een prachtig eiland

Een prachtig eiland

Wie aan komt vliegen, ziet vanuit het vliegtuig meteen waarom Kos zo'n populair eiland is voor toeristen. Er is geen betere manier denkbaar om de fascinerende landschappen, de culturele trekpleisters of de karakteristieke dorpjes met de witte huizen te bewonderen dan met een auto. Ga bijvoorbeeld naar Kardamena en vaar met de boot naar het idyllische Nissyros waar een vulkaan de grote trekpleister is. Ga shoppen op het plein van Eleftherias in het bedrijvige centrum waar ook vele restaurants te vinden zijn. Meer rust? Zet dan koers naar één van de vele stranden, zoals dat van Agios Stefanos. Heerlijk om te zonnebaden of te snorkelen, maar het strand ligt ook nabij goed geconserveerde ruïnes in de omgeving. Het oude stadje van Pili is een aanrader en met de auto goed bereikbaar, net als het bos van Plaka waar onder meer pauwen de aandacht trekken. Bezoek ook zeker enkele van de vele bergdorpjes op de helling van Dikeos, de hoogste piek op het eiland. Met uw gehuurde auto kunt u al deze plekken probleemloos bezoeken.