Kos

Een auto huren in Kos

Uw vakantie in Kos begint met het huren van een geschikte auto bij de autoverhuur van Sixt. Omdat Kos een compact eiland is, is het de ideale bestemming om per auto te ontdekken. Een rondreis op het eiland zal de vele schoonheden van Kos onthullen. Schitterende stranden en interessante archeologische opgraafplaatsen worden afgewisseld met gezellige winkeltjes en een bruisend nachtleven in Kos-stad. Mist u vooral de mooie zandstranden van Marmari en het Asklepieion niet. Het Asklepieion is een geneesplaats uit de Griekse oudheid. Door een auto te huren in Kos kunt u alle bezienswaardigheden, zowel in het oosten als het westen van het eiland, volgens uw eigen planning bezoeken. U bent helemaal onafhankelijk.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig met de autoverhuur in Kos

Een auto huren kunt u op verschillende manieren regelen. U kunt een huurauto reserveren via onze website, via een reisbureau of via de app. Natuurlijk kunt u ook telefonisch via de hotline een auto reserveren of om informatie vragen. Onze medewerkers adviseren u graag indien nodig. Tevens kunt u telefonisch overleggen als u extra's wilt bijboeken zoals een navigatiesysteem of airconditioning. Het wordt snel en eenvoudig geregeld. Een prettige bijomstigheid is dat wij gebruikmaken van prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Hierdoor bent u gegarandeerd het meest voordeligst uit bij de autoverhuur in Kos.

Bekijk meer Bekijk minder
Veilig en ontspannen op vakantie

Veilig en ontspannen op vakantie

Goedkope autoverhuur sluit kwaliteit niet uit. De auto's van ons assortiment zijn nooit ouder dan zes maanden en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. U wilt tenslotte ontspannen en veilig op vakantie. Dat kan met onze betrouwbare en comfortabele auto's. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. U kunt volop genieten van de afwisselende bezienswaardigheden die Kos te bieden heeft. Wat dacht u van een thermaal bad aan het strand, het Embros Thermé? Ook is een dagtocht naar het pittoreske dorpje Kefalos en in de nabijheid gelegen kerk Agios Stephanos een aanrader. Er is veel te beleven in Kos en door een auto te huren heeft u de mogelijkheid om het allemaal te ontdekken!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties