Autoverhuur
Kalamata
Inklappen
Griekenland // Kalamata
Gegevens wijzigen

Auto huren Kalamata – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Kalamata Luchthaven
  Arrival Hall
  241 00 Kalamata

  Ma. - Za.08:00 - 20:00
  Zo.08:00 - 22:00
  Feestdag08:00 - 22:00
  Op deze locatie huren

 • Kalamata Luchthaven

  Sixt Autoverhuur
  Arrival Hall
  241 00 Kalamata

  Ma. - Za.08:00 - 20:00
  Zo.08:00 - 22:00
  Feestdag08:00 - 22:00

  Beschikbare voertuigcategorieŽn: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Een luxe auto huren in Kalamata

Sixt is een grote speler op de markt van autoverhuur. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare, maar ook goedkope autoverhuur, bent u bij ons aan het juiste adres. Bij een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's zult u merken dat wij u auto's aan kunnen bieden tegen mooie prijzen. Daarnaast staan wij over de hele wereld bekend om onze uitstekende service. Een huurovereenkomst biedt zekerheid aan beide partijen. Daarbij kunnen wij u vertellen dat de auto's nooit ouder zijn dan een halfjaar, wanneer ze in ons aanbod komen. Zo voorkomen wij onnodige problemen en zult u onderweg niet snel voor vervelende verrassingen komen te staan.

Een auto huren in Kalamata

Wanneer u Kalamata op en top wilt ontdekken, is een huurauto de beste optie. Met dit vervoersmiddel ziet u de omgeving immers op de meest directe manier die maar mogelijk is! Verder kunt u uw eigen tijd inplannen en dus zelf beslissen op welke plaats u wat langer wilt blijven. In Kalamata zijn veel mooie bezienswaardigheden, zoals de mooie Byzantijnse kerk, een middeleeuws kasteel en een haven, waar het elke dag opnieuw een drukte van belang is. Een navigatiesysteem behoort tot de opties, dus wanneer u het zekere voor het onzekere wilt nemen, kunt u deze bijboeken. Op die manier zult u niet snel verdwalen!

Altijd welkom bij onze autoverhuur in Kalamata

Bij onze autoverhuur in Kalamata bent u altijd welkom. U kunt de auto niet alleen 24 uur per dag inleveren, maar ook 24 uur per dag ophalen. Onze vestiging in Kalamata zit bij de luchthaven, zodat u direct nadat u geland bent, in de auto kunt stappen. Onze autoverhuur is te bereiken via internet, per telefoon of e-mail. Daar houdt het echter niet bij op; u kunt uw auto ook via onze mobiele app of natuurlijk via het reisbureau huren. Uw rekening kunt u op ieder moment online inzien via onze website. Betalen kan online, maar het is ook mogelijk om op de verhuurlocatie zelf te betalen. Een auto huren is nog nooit zo makkelijk geweest!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice