Chania

Auto huren Chania – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Strand, zee en natuur combineren in één vakantie, dat kan met een huurauto van Sixt autoverhuur. Bij Chania Airport op het Griekse eiland Kreta vindt u onze betrouwbare autoverhuur en Chania. Via een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's vindt u de huurauto die bij uw vakantie past. Verken de stad en de belangrijkste toeristische trekpleisters op Kreta door een auto huren en Chania.

ALLE SIXT LOCATIES

Ontdek witte stranden buiten Chania

Chania herbergt als de tweede stad van Kreta een aantal mooie bezienswaardigheden. In de oude haven vindt u bijvoorbeeld bewaard gebleven oude Venetiaanse huizen. Verken vervolgens via de smalle straatjes het centrum en de gezellige winkels en restaurants van Chania. Ontspan op een van de mooie stranden en geniet van het heerlijke weer. Maar Chania heeft meer te bieden. Door een auto te huren en Chania kunt u de bergachtige omgeving bezoeken met als hoogtepunt de Lefka Ori, ook wel witte bergen genoemd. In de buurt van dit bergketen ligt ook de bekende Samariakloof. Een wandeling door deze kloof is een van de must-do's tijdens een verblijf op Kreta. Vanaf autoverhuur Chania liggen andere plaatsen op het eiland binnen handbereik. Aan de noordkust kunt u het gebied bezoeken waar de 'careta-careta' schildpadden hun eieren leggen. Als u vervolgens verder rijdt, ontdekt u de charme van Kreta: liefelijke dorpjes en mooie bergweggetjes. Ook kunt u genieten van de prachtige kuststrook die u naar mooie witte stranden net buiten Chania, brengt.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op het vliegveld

Autoverhuur op het vliegveld

Goedkope autoverhuur vindt u bij het vliegveld van Chania. Een betrouwbare huurauto kunt u reserveren op internet, telefonisch of via een reisbureau. Geeft u extra wensen als een kinderstoel en navigatiesysteem vooraf te kennen, wordt dat samen met de huurovereenkomst, borg en verzekeringen in orde gemaakt. De medewerkers staan met woord en daad klaar voor advies over een auto huren en de prachtige omgeving van Chania. Eén ding staat vast. Onze auto's zijn betrouwbare vervoersmiddelen want ze zijn maximaal een halfjaar oud. Aan u de mooie taak om van de Griekse oudheid, natuur en gezelligheid op Kreta te genieten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties