Uzein

Auto huren Uzein – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een bezoek aan het kleine stadje Uzein in het zuidwesten van Frankrijk vraagt om maximale mobiliteit. Sixt autoverhuur geeft u deze vrijheid met aantrekkelijke aanbiedingen aan huurauto's die maximaal een half jaar oud zijn. Uzein is gelegen in het departement Pyrénées-Atlantiques, op circa 10 kilometer ten noorden van Pau. Een stad die bekend is om de vele etappe-aankomsten van de Tour de France. Uzein heeft een geschiedenis als moeras- en heidegebied. De wetlands vormen een blijvende herinnering aan de ontstaanshistorie van dit plaatsje van iets meer dan duizend inwoners. Door een auto te huren in Uzein, kunt u de sporen van het verleden volgen.

ALLE SIXT LOCATIES

Voor vertrek naar Uzein al een nieuwe en voordelige auto huren bij Sixt autoverhuur

Onze autoverhuur in Uzein bevindt zich bij Pau Pyrénées Airport (PUF). U wordt na landing van uw vlucht op de luchthaven begroet door onze vriendelijke medewerkers in het autoverhuurstation. U kunt vervolgens snel een keuze maken uit het brede aanbod aan auto's, SUV's, cabrio's, stationwagens en sportauto's. Er zijn verschillende modellen BMW, Fiat, Citroën, Mercedes, Mini, Opel, Ford, VW en Peugeot beschikbaar. Net wat uw smaak is en met hoeveel personen u bent. Het is handig om thuis al te reserveren, zodat u bij aankomst direct uw autosleutels in ontvangst kunt nemen. Dat kan eenvoudig via onze website, mobiele app voor tablets en smartphones en telefooncentrale (+31(0)23 56 986 56). Geheid dat u profiteert van goedkope autoverhuur, want onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's werkt in uw voordeel.

Bekijk meer Bekijk minder
Snel met de auto op pad met 500 vrije rijkilometers

Snel met de auto op pad met 500 vrije rijkilometers

U krijgt bij Sixt autoverhuur in Uzein een huurauto inclusief 500 vrije rijkilometers. Dat maakt een roadtrip van een uurtje vanuit Uzein naar de schilderachtige westkust van Frankrijk wel heel aanlokkelijk. Pau is natuurlijk dichtbij, een stad met regelmatige autoraces en het Hippodrome de Pau, waar een gokje op de paardenkoersen kan worden gedaan. Een auto huren biedt ook de gelegenheid om naar de prachtige Boulevard des Pyrenees te rijden en van het ongeëvenaarde uitzicht op dit gebergte te genieten. Rijdt gelijk even langs een wijnproeverij en het Chateau de Pau in het centrum van de oude stad. Bij onze autoverhuur in Uzein kunt u eenvoudig een tweede bestuurder en GPS-systeem bijboeken, zodat u altijd snel en comfortabel uw reisdoel bereikt.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties