Auto huren in Uzein

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Uzein

*De prijzen zijn berekend op 29.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Pau Pyrenees Luchthaven, beginnend op 05.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Uzein

Auto huren Uzein – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Uzein – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een bezoek aan het kleine stadje Uzein in het zuidwesten van Frankrijk vraagt om maximale mobiliteit. Sixt autoverhuur geeft u deze vrijheid met aantrekkelijke aanbiedingen aan huurauto's die maximaal een half jaar oud zijn. Uzein is gelegen in het departement Pyrénées-Atlantiques, op circa 10 kilometer ten noorden van Pau. Een stad die bekend is om de vele etappe-aankomsten van de Tour de France. Uzein heeft een geschiedenis als moeras- en heidegebied. De wetlands vormen een blijvende herinnering aan de ontstaanshistorie van dit plaatsje van iets meer dan duizend inwoners. Door een auto te huren in Uzein, kunt u de sporen van het verleden volgen.
Voor vertrek naar Uzein al een nieuwe en voordelige auto huren bij Sixt autoverhuur

Voor vertrek naar Uzein al een nieuwe en voordelige auto huren bij Sixt autoverhuur

Onze autoverhuur in Uzein bevindt zich bij Pau Pyrénées Airport (PUF). U wordt na landing van uw vlucht op de luchthaven begroet door onze vriendelijke medewerkers in het autoverhuurstation. U kunt vervolgens snel een keuze maken uit het brede aanbod aan auto's, SUV's, cabrio's, stationwagens en sportauto's. Er zijn verschillende modellen BMW, Fiat, Citroën, Mercedes, Mini, Opel, Ford, VW en Peugeot beschikbaar. Net wat uw smaak is en met hoeveel personen u bent. Het is handig om thuis al te reserveren, zodat u bij aankomst direct uw autosleutels in ontvangst kunt nemen. Dat kan eenvoudig via onze website, mobiele app voor tablets en smartphones en telefooncentrale (+31(0)23 56 986 56). Geheid dat u profiteert van goedkope autoverhuur, want onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's werkt in uw voordeel.
Snel met de auto op pad met 500 vrije rijkilometers

Snel met de auto op pad met 500 vrije rijkilometers

U krijgt bij Sixt autoverhuur in Uzein een huurauto inclusief 500 vrije rijkilometers. Dat maakt een roadtrip van een uurtje vanuit Uzein naar de schilderachtige westkust van Frankrijk wel heel aanlokkelijk. Pau is natuurlijk dichtbij, een stad met regelmatige autoraces en het Hippodrome de Pau, waar een gokje op de paardenkoersen kan worden gedaan. Een auto huren biedt ook de gelegenheid om naar de prachtige Boulevard des Pyrenees te rijden en van het ongeëvenaarde uitzicht op dit gebergte te genieten. Rijdt gelijk even langs een wijnproeverij en het Chateau de Pau in het centrum van de oude stad. Bij onze autoverhuur in Uzein kunt u eenvoudig een tweede bestuurder en GPS-systeem bijboeken, zodat u altijd snel en comfortabel uw reisdoel bereikt.
Show more

Handige weetjes voor huren in Uzein

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Uzein?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Uzein dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Uzein.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Uzein?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Uzein. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 669 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Overgave voertuig
(4,8)
Service tijdens en na de huur
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Uzein

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Uzein?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Uzein?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Uzein?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Uzein

Meer weergeven