Parijs Station Oost

Parijs Station Oost AUTOVERHUUR

adres

127 Rue du Faubourg St-Martin, 75010 Paris

GDS-Code: PAR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

07:30 - 20:00

VR:

07:30 - 21:00

ZA:

07:00 - 13:00

15:00 - 18:00

ZO:

08:00 - 13:00

15:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 13:00

15:00 - 18:00

Extra informatie

Kaart

360°

Nabijgelegen locaties

Een auto huren in Paris Oost Station Bij Sixt autoverhuur

Houdt u er van om heerlijk zelfstandig een stad als Parijs en omgeving te ontdekken? Dan is het huren van een auto natuurlijk een ideale oplossing. Bij Sixt op het station Paris Oost komt u gemakkelijk en goedkoop aan een auto. Kies bij de autoverhuur uit een ruim assortiment aan modellen, van compact tot royaal. Bent u met een groep, dan is het handig om Sixt een MPV of een busje te huren. Wilt u lekker toeren in de omgeving? Dan kunt u een cabrio of een luxe auto kiezen. Onze autoverhuur heeft merken als Audi en BMW maar ook kleine modelletjes van bijvoorbeeld Kia. Ophalen kan elke dag 24 uur en het boeken gaat gemakkelijk via de website. Uw auto staat voor u klaar als u aankomt en u kunt beginnen met genieten!

Bekijk meer Bekijk minder
Verken de omgeving van de stad met een huurauto

Verken de omgeving van de stad met een huurauto

De Lichtstad is meer dan alleen het centrum met de grote bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren. Ga vooral ook naar Versailles of naar het minder bekende Chantilly, een kasteel in de directe omgeving van de stad met een paardenmuseum en authentieke paardenshow. Juist de nog onontdekte plekjes zijn prachtig en met de auto kunt u dit soort tochtjes rond Parijs heel goed maken. Een auto boeken bij onze vestiging op Paris Oost Station is voordelig en biedt u volop mogelijkheden! Denk dus bij uw volgetrip aan een auto huren op het Paris Oost Station.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 3.9 / 290 Beoordelingen

Отличный персонал, подобрали автомобиль для поездки на замки Лауры, один минус нужны бумажные водительские права, электронные не подходят.

Les Opticiens du Faubourg B.

Le meilleur loueur de Paris vraiment très gentil

D.

Service et sens du client d’un niveau d’excellence rare ! Tout se déroule toujours de manière impeccable, les collaborateurs Sixt sont souriants, aimables et avenants. Pour les prix, comparés aux autres loueurs, ne pas hésiter une seconde pour prendre la route tranquillement et sans imprévu avec Sixt. Dernière expérience fin août à l’agence de rue du faubourg Saint Martin (Gare de l’est) avec un accueil chalereux et professionnel malgré l’heure de retrait du vehicule vraiment matinale ! Encore merci Sixt pour cette excellence dans l’expérience client, vos concurrents ont des milliers de kilomètres de retard !