Parijs Voltaire Nation

Parijs Voltaire Nation AUTOVERHUUR

adres

195 Boulevard Voltaire, 75011 Paris

GDS-Code: PAR

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 19:00

ZA:

08:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Vakanties:

10:00 - 13:00

14:00 - 18:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt SIXT 8 Parijs Bd Voltaire zo speciaal?

Autoverhuur 8 Parijs Bd Voltaire

SIXT autoverhuur 8 Parijs Bd Voltaire biedt je comfort, service en keuze uit een ruime vloot premium auto’s. Sedans bieden je luxe comfort, in een stationwagen vind je meer ruimte en in de compacte modellen manoeuvreer je door Parijs alsof je hier dagelijks rijdt. Premium sedan’s hebben een extra luxe uitstraling en ben je van plan de stad uit te gaan, dan rij je in een luxe SUV in stijl over het Franse platteland. Extra’s boek je naar keuze bij, zodat de kleintjes veilig in hun kinderzitje gaan en de GPS je overal de wegwijst. 

SIXT's locatie op 8 Parijs Bd Voltaire

De SIXT balie vind je aan de Boulevard Voltaire, gelegen in het hart van Parijs. Neem metrolijn 9 naar Rue des Boulets of 2 naar Alexandre Dumas en je vindt SIXT op 5 meter van het station. Je huurauto breng je terug bij INDIGO Picpus Nation (96 Boulevard de Picpus, 75012 Parijs) waar je de auto parkeert op niveau -1 of -2 van de parkeergarage. Laat de parkeerkaart achter in de auto en je ontvangt de volgende dag een emailbevestiging. De autosleutels doe je in de sleutelkluis op niveau -1 bij de uitgang SORTIE NATION bij de lift.

Ontdek 8 Parijs Bd Voltaire met je huurauto

Door een auto te huren bij SIXT A8 Parijs Bd Voltaire maak je je eigen privetour. De Notre Dame en Pere Lachaise en de Eiffeltoren, je hebt het allemaal binnen handbereik. Ga winkelen op de Champs Elysees en geniet van een uitgebreide lunch in een van de kleine bistros. Wandelen doe je in Bois de Boulogne, en voor Versailles is het vanaf Bd Voltaire ongeveer 45 minuten rijden.