Autoverhuur
Nice Airport
Inklappen
Frankrijk // Nice // Nice Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Nice Airport - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Terminal 1/Terminal 2
  06200 Nice FR +33-820007498
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: NCE
Openingstijden
Ma. - Zo.07:30 - 24:00
Feestdag07:30 - 24:00
 
 24u inleveren

Welkom bij Sixt autoverhuur Nice Airport. Céline Cornutello is de filiaalmanager van Nice Airport. Céline en haar team zijn blij u te mogen verwelkomen op Nice Airport. Een auto huren kan soms een lastige keuze zijn, maar de werknemers zullen altijd helpen om de juiste keuze te maken, zodat u op stap gaat met de auto van uw wensen. Een auto huren is heel eenvoudig en snel geregeld, zodat u gelijk alle mooie plekjes van Nice en omstreken kunt gaan bezoeken. Bij Sixt autoverhuur kunt u een auto huren voor elke gelegnheid. Of u nu een auto wilt huren voor zakelijke gelegenheden of voor uw plezier, Sixt zal er voor u zijn!

Een auto huren op Nice Airport (NCE)

De luchthaven van Nice is de een na grootste internationale luchthaven van Frankrijk. Vanuit Nice Airport rijdt u binnen een klein uur naar Italië. Op slechts een half uur zittem mondaine steden als Cannes of Monte Carlo en ook de jet set in St Tropez is binnen handbereik op circa 1,5 uur. Een huurauto biedt een comfortabele manier om deze streek, rijk aan bezienswaardigheden, in uw eigen tempo te ontdekken. Van tevoren kunt u online via www.sixt.nl of telefonisch reserveren en vervolgens krijgt u de autosleutels overhandigd aan de balie bij terminal 1/terminal 2 op Nice Airport. Het kan niet eenvoudiger. De service desk van Nice Airport is elke dag van de week geopend vanaf 7h30 tot middernacht.

Autoverhuur op Nice airport

Wij bieden een royaal assortiment aan moderne huurauto's. Wilt u een betrouwbare auto huren om voornamelijk in de stad te rijden of juist om rond te reizen? Bent u op vakantie of zal de auto voornamelijk voor zakelijk gebruik dienen? Voor elke omstandigheid hebben wij de ideale auto beschikbaar in ons wagenpark. Onze ervaren medewerkers helpen u om de keuze te maken die op uw wensen aansluit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op de Nederlandse hotline of op het lokale nummer: +33-8-20007498

Een auto huren geeft vrijheid

Dankzij de goede service van de autoverhuur zult u volledig vrij zijn om de lavendelvelden van de Provence te ontdekken, het uitgaansleven van de Côte d'Azur in te duiken of la Dolce Vita in Italië te beleven. Het lokale openbaar vervoer is niet altijd even betrouwbaar en bedient bij lange na niet alle pittoreske bestemmingen in de streek. Door een auto te huren vermijdt u deze ongemakken en geniet u volgens uw eigen tijdschema van dit prachtig stukje Frankrijk. Sixt biedt u de service die u nodig heeft want uw vakantie begint al bij het vliegveld

Neem de virutele rondgang door het station

Klantenwaarderingen voor de Sixt autoverhuur Nizza Flughafen

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.07:30 - 24:00
Feestdag07:30 - 24:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Nice Airport NCE Terminal 1/Terminal 2 06200 Nice 43.660520, 7.202004 +33-820007498

Sixt verhuurstation Nice Airport NCE

Terminal 1/Terminal 2
06200 Nice
 
Telefoon +33-820007498

Routebeschrijving - zo vindt u ons

Bezorgservice Terminal 1:

Bespaar tijd wanneer u aankomt op de luchthaven van Nice! Als u aankomt in Terminal 1, kiest dan de optie "Bezorgservice Terminal 1" om de shuttlebus naar het autoverhuurcentrum in Terminal 2 te vermijden. Voor uw comfort zal uw Sixt-verhuurmedewerker uw auto rechtstreeks naar Terminal 1 brengen.


Plattegrond downloaden

Ophalen & inleveren buiten de openingstijden

Teruggave na sluitingstijd van de vestiging is mogelijk.

Afwijkend adres om de auto in te leveren

Avenue Didier Daurat
06200 Nice
 

Huurauto's en service op deze locatie

 • Auto's & stationwagens
 • Sportauto's & cabrio's
 • SUV's
 • 24u inleveren
 • Express balie

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice