Nantes

Auto huren Nantes – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Hoeveel redenen heeft iemand nodig om Nantes te bezoeken? "Weinig," kunt u denken, maar daarmee doet u zichzelf tekort. Nantes aan de zuidrand van het Franse Bretagne kunt u bijvoorbeeld zakelijk bezoeken omdat het een belangrijke doorvoerhaven van de Franse (petrochemische) industrie is. U kunt Nantes bezoeken vanwege het (roemruchte) verleden als doorvoerplaats van slaven, maar ook van granen en ander voedsel. Waaronder Loire wijnen. En u zou Nantes kunnen bezoeken omdat het gewoon een mooie Franse stad in één van de mooiste Franse streken is. Wat uw reden ook is: als u de stad en omgeving echt wilt leren kennen, is een auto huren in Nantes de beste oplossing.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Nantes: snel en veilig

Bretagne is bij autoliefhebbers en autoreizigers geliefd vanwege de vele prachtige wegen die het royale landschap ontsluiten. Bochten rijgen zich aaneen, heuvels rijzen op aan de horizon en zodra u moe wordt heeft elk dorp een goede kroeg met eerlijk eten en drinken. U kunt Nantes gebruiken als uitvalsbasis voor uw verkenning van de stad en streek. U vliegt eenvoudig en goedkoop op Aéroport Nantes Atlantique (NTE) waar u na een prijsvergelijking voor goedkope prijzen altijd bij autoverhuur Sixt zult slagen. Autoverhuur in Nantes vindt u ook bij het TGV-station van de stad zodat u direct na aankomst met uw huurauto kunt vertrekken. Wij hebben alleen hele jonge auto's in de verhuur zodat u niet alleen voor goedkope autoverhuur , maar ook voor een betrouwbare auto bij ons terecht kunt. En u kunt zelfs via uw smartphone bij ons een auto huren.

 

 

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren Nantes en omgeving

Auto huren Nantes en omgeving

Een auto huren is ideaal om de oude binnenstad van Nantes te ontdekken. Tijdens WOII heeft de stad weliswaar zwaar geleden onder bombardementen, maar de stad is vrijwel geheel hersteld van die verwoestingen. U kunt rustig rontoeren in uw auto en pleintjes en andere locaties verkennen in uw eigen tempo. Autoverhuur en Nantes gaan hand in hand als het gaat om het ontdekken van deze rustige stad in een schitterende en rustieke omgeving.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties