Montpellier

Auto huren Montpellier – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Het maakt eigenlijk niet zo veel uit hoe u naar de Zuid Franse stad Montpellier reist: per trein of per vliegtuig. Want zowel op de luchthaven van Montpellier (MPL) als op station St. Roch kunt u een auto huren in Montpellier. Zodat u deze bijzondere stad met uw huurauto geheel in uw eigen tempo en op tijden dat het u uitkomt, kunt verkennen.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren Montpellier bij Sixt snel en vertrouwd

Uit de prijsvergelijking voor goedkope prijzen op internet komt u voor een auto huren al snel bij ons. Op de luchthaven Montpellier kunt u kiezen uit personenauto's, busjes, cabrio's of zelfs sportauto's. Als u gebruik maakt van de snelle en comfortabele directe TGV-trein, dan vindt u op spoorstation Saint Roch ook een eigen filiaal. In beide vestigingen vindt u goedkope autoverhuur, maar u krijgt altijd een verse en schone auto mee. Bij autoverhuur Montpellier is geen enkele auto ouder dan een half jaar. Dat biedt u de zekerheid dat u nooit ergens zult stranden terwijl u de stad en zijn prachtige omgeving verkent.

Bekijk meer Bekijk minder
Auto huren en de stad verkennen

Auto huren en de stad verkennen

Het grote voordeel van autoverhuur is dat u de stad kunt verkennen hoe en wanneer het u uitkomt. U zit niet vast aan georganiseerde stedentrips of reisgezelschappen. U doet het helemaal op uw manier. De stad Montpellier heeft prachtige smalle steegjes, romantische pleintjes die u met de auto veel comfortabeler ontdekt dan per voet. Er zijn ook brede en ruime boulevards, waar u zich soms in veel grotere steden als Parijs of Marseille waant. De stad beschikt over moderne parkeergelegenheden, waar u snel en tegen een redelijke prijs uw auto kwijt kunt en te voet verder kunt gaan. U zult nooit verdwalen op uw ontdekkingstochten, want de meeste auto's zijn uitgerust met een ingebouwd navigatiesysteem. En anders kunt u zo'n systeem eenvoudig in onze vestigingen bijhuren. Vergeet u alstublieft niet de stad ook eens te verlaten. Ontdek hoe dicht Montpellier bij de Middellandse Zee ligt, geniet van de kronkelende wegen en ontdek dorpjes midden in de prachtige natuur. Als u echt van Zuid Frankrijk en Montpellier wilt genieten dan is dit de beste reis oplossing.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties