Mauguio

Auto huren Mauguio – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u snel en probleemloos een auto wilt huren in Mauguio, kies dan voor Sixt autoverhuur. Het in het zuiden van Frankrijk gelegen Mauguio is de toegangspoort tot het mooie Middellandse Zeegebied. Ga met uw huurauto naar de badplaats Carnon-Plage, de nabijgelegen Pyreneeën, de botanische tuin Jardin des Plantes of het museum Fabre, dat een van de belangrijkste kunstcollecties van Frankrijk herbergt. Onze autoverhuur in Mauguio is gevestigd in de terminal van de luchthaven Montpellier (MPL). U ontdekt hier geweldige autoverhuur aanbiedingen van verschillende merken en typen stadsauto's, stationwagen, SUV's, cabrio's en sportauto's.

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en voordelig een auto huren in Mauguio

De stad Mauguio ligt 11 kilometer ten oosten van Montpellier en is circa 4 tot 6 meter boven de zeespiegel gelegen. Onze dagelijks geopende autoverhuur in Mauguio staat bekend om zijn betrouwbaarheid, efficiëncy en hoge serviceniveau. Ga voor een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's en pik er de meest voordelige Peugeot, Fiat, VW, Opel, Citroën, Mercedes, BMW of Ford uit. Uw auto is maximaal een half jaar oud en brengt u moeiteloos en veilig naar alle toeristische hoogtepunten van de stad en de regio. Rijd naar het beroemde Place de la Comedie, neem een kijkje bij de kathedraal Saint-Pierre en bewonder de Arc de Triomphe. Met een auto huren in Mauguio is alles binnen handbereik. En als u weer huiswaarts gaat, kunt u de huurauto zowel overdag als 's nachts inleveren.

Bekijk meer Bekijk minder
Reserveer thuis al uw favoriete auto

Reserveer thuis al uw favoriete auto

Mauguio heeft een rijke geschiedenis. Het is de eerste middeleeuwse stad van Neder-Languedoc en de thuisbasis van de grootste Spaanse gemeenschap in Frankrijk. Mauguio heeft een betoverende flora en fauna, wat een auto huren bijzonder aantrekkelijk maakt. U krijgt bij uw huurauto 500 vrije kilometers, zodat u ontspannen en zonder extra kosten door de regio kunt toeren. Krijgt u er al zin in? Reserveer thuis al online via onze website of onze app voor Iphones en iPads uw favoriete auto. Voor een telefonische reservering is het nummer +31(0)23 56 986 56 altijd bereikbaar. Boeken kan 24 uur per dag. Profiteer tevens van onze speciale aanbiedingen voor goedkope autoverhuur. Met een optioneel navigatiesysteem erbij, weet u straks elk plekje in Mauguio en omgeving te vinden.

 

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties