Figari

Auto huren Figari – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Tijdens uw verblijf in Figari wilt u alle geplande bezienswaardigheden zien, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Het huren van een auto is dan de perfecte oplossing. We hebben een zeer uitgebreid aanbod huurauto's van stadsauto's tot stationwagens, cabrio's en luxe auto's en verhuren uitsluitend nieuwe auto's. U vindt SIXT autoverhuur op de luchthaven van Figari.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren

Bij autoverhuur in Figari kunt u goedkoop een auto huren. Sixt staat bekend om haar scherpe prijzen en uitstekende service. Na aankomst staat uw auto al op u te wachten. Zelfs wanneer als u buiten onze openingstijden arriveert staan onze medewerkers voor u klaar. Ook het inleveren van uw huurauto kan 24 uur per dag. Een auto boeken kan zowel telefonisch, via het internet of via een reisbureau. Op onze website kunt u al onze beschikbare auto's bekijken en onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gebruiken. Bij ons betaalt u nooit te veel. Wilt u een auto huren in Figari maar liever persoonlijk boeken? Dan bent u altijd welkom bij één van onze goedkope autoverhuur filialen. Betalen kan via overboeking of via de quick-service-automaat en service balie op onze autoverhuurlocatie.

Bekijk meer Bekijk minder
Verken de omgeving met uw huurauto

Verken de omgeving met uw huurauto

Figari heeft voor ieder wat wils maar is vooral bekend om de prachtige natuur en het fantastische uitzicht. Een auto huren in Figari is daarom een echte aanrader. Zo kunt u ook op de prachtige afgelegen plekken komen waar het openbaar vervoer niet naar toe reist. Geniet van de prachtige bergen, ruïnes en heldere zee van het Porto Pollo strand. Sportieve toeristen kunnen karten bij Prokart. Naast de prachtige natuur kunt u de omliggende steden bezoeken zoals het centrum van Bonifacio of Porto Vecchio. Na uw dagje uit kunt u heerlijk dineren in één van de vele restaurants en eetcafé's in Figari.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties