Auto huren in Figari

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Figari

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Corsica Figari Luchthaven, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Figari

Auto huren Figari – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Figari – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Tijdens uw verblijf in Figari wilt u alle geplande bezienswaardigheden zien, zonder afhankelijk te zijn van het openbaar vervoer. Het huren van een auto is dan de perfecte oplossing. We hebben een zeer uitgebreid aanbod huurauto's van stadsauto's tot stationwagens, cabrio's en luxe auto's en verhuren uitsluitend nieuwe auto's. U vindt SIXT autoverhuur op de luchthaven van Figari.
Goedkoop een auto huren

Goedkoop een auto huren

Bij autoverhuur in Figari kunt u goedkoop een auto huren. Sixt staat bekend om haar scherpe prijzen en uitstekende service. Na aankomst staat uw auto al op u te wachten. Zelfs wanneer als u buiten onze openingstijden arriveert staan onze medewerkers voor u klaar. Ook het inleveren van uw huurauto kan 24 uur per dag. Een auto boeken kan zowel telefonisch, via het internet of via een reisbureau. Op onze website kunt u al onze beschikbare auto's bekijken en onze prijsvergelijking voor goedkope huurauto's gebruiken. Bij ons betaalt u nooit te veel. Wilt u een auto huren in Figari maar liever persoonlijk boeken? Dan bent u altijd welkom bij één van onze goedkope autoverhuur filialen. Betalen kan via overboeking of via de quick-service-automaat en service balie op onze autoverhuurlocatie.
Verken de omgeving met uw huurauto

Verken de omgeving met uw huurauto

Figari heeft voor ieder wat wils maar is vooral bekend om de prachtige natuur en het fantastische uitzicht. Een auto huren in Figari is daarom een echte aanrader. Zo kunt u ook op de prachtige afgelegen plekken komen waar het openbaar vervoer niet naar toe reist. Geniet van de prachtige bergen, ruïnes en heldere zee van het Porto Pollo strand. Sportieve toeristen kunnen karten bij Prokart. Naast de prachtige natuur kunt u de omliggende steden bezoeken zoals het centrum van Bonifacio of Porto Vecchio. Na uw dagje uit kunt u heerlijk dineren in één van de vele restaurants en eetcafé's in Figari.
Show more

Handige weetjes voor huren in Figari

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Figari?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Figari dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Figari.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Figari?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Figari. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Figari

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Figari?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Figari?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Figari?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?